Ако сте планирали екскурзия в Египет, искате да се насладите

...
Ако сте планирали екскурзия в Египет, искате да се насладите
Коментари Харесай

НИКОГА не правете тези 7 неща в Египет, иначе може да сте зад решетките

Ако сте възнамерявали екскурзия в Египет, желаете да се насладите на хубостите и забележителностите на тази страна, да се запознаете с локалната просвета, това е в действителност ужасно. Преди да се запътите натам обаче би трябвало да се запознаете с някои правила. Тяхното съблюдаване ще ви държи надалеч от пандиза.

Забранено е непристойното държание в археологически обекти – жителите на страната пазят своето завещание, знаейки че то е същинско благосъстояние и споделя история. Ако се държите непристойно в някой обект, това може да ви донесе санкция и затвор за месец. На сходни места би трябвало да се държите почтително към хората и към самия обект, да бъдете тихи и спокойни и да не притеснявате близките. Просто се наслаждавайте на всичко, което виждате пред себе си.
Египет с нова столица до края на годината, разгласи конкурс за име
Египет възнамерява да открие новата си административна столица до края на тази година. Властите на страната оповестиха конкурс за избор на име...

Забранени са обидите към политическото положение и страната като цяло – управляващите могат да ви арестуват, в случай че чуят нагрубяване на президента, политиката или страната въобще. В никакъв случай не изказвайте сходни неща онлайн, в обществени мрежи и така нататък Иначе ще имате конфликт с полицията.

Забранено е пиенето на алкохол на обществени места и пребиваването под влияние на алкохол на такива – не можете да се разхождате пияни по улиците на Египет. Ако сте екскурзиант, най-вероятно ще отнесете санкция за това. Според някои това е остаряло вярно, само че имайте едно мислено.

Забранено е непристойното държание на публични места – както държание, по този начин и думи. НЕ можете да псувате или да се държите непристойно. Не го правете даже на различен език, тъй като локалните схващат британски и съветски. Това може да ви навлече неприятности.

Забранено е изхвърлянето на отпадък в морето – този тип съзнателно замърсяване е изцяло неразрешено за туристите и се санкционира със задържане под стража. Също по този начин не може да повреждате корали. Отнасяйте се с почитание и пазете земята.
Египет мощно заинтригуван от побратимяване с Казанлък
Кметът Галина Стоянова се срещна с новия дипломат на Арабска република Египет в България Н. Пр. господин Халед Ибрахим Емара. Основна тематика н...

Забранено е снимането на стратегически обекти, бойна, полицейска и военна техника – даже в случай че инцидентно заснемете боен хеликоптер да вземем за пример и управляващите схванат за това, те ще изискат от вас да я изтриете. В никакъв случай не правете преднамерено такива фотоси, тъй като може да бъдете санкционирани или задържани. Има задоволително други забележителни места, които да запечатате в фотография.

Забранено е изнасянето на морски блага, корали и всевъзможни елементи от забележителности от страната – не можете да премествате и вземате такива неща със себе си, тъй като в случай че бъдете хванете, ще ви бъде наложена санкция или възбрана за влизане в страната за няколко години. По-добре не поемайте този риск.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР