Ако сте отегчени от грешките, сривовете и сложните настройки на

...
Ако сте отегчени от грешките, сривовете и сложните настройки на
Коментари Харесай

WinX DVD Ripper + Video Converter – най-добрата HandBrake алтернатива безплатно

Ако сте отегчени от грешките, сривовете и комплицираните настройки на HandBrake, можете да се възползвате от две налични решения за рипване и конвертиране на DVD видео

Конвертирането на видео е елементарно, бързо и качествено с WinX DVD Video Converter Deluxe – най-хубавата опция на HandBrake

Всеки собственик на електронни джаджи и компютри през днешния ден е консуматор и на видео. Можем да сътворяваме видео с всевъзможни устройства, само че заради разнообразни аргументи, включително несъответственост на форматите и огромни размери на файловете, постоянно пораждат проблеми с гледането и шерването на клиповете. Затова се постанова да прибягваме до принадлежности за видеообработка.

Когато би трябвало да обръщате или рипвате DVD видео, доста евентуално е да попаднете на програмата HandBrake. Статистиката сочи, че 90% от хората стартират видеообработките точно с този програмен продукт, само че малко на брой са изцяло задоволени от работата с него.

Какво може HandBrake

HandBrake е кросплатформен видео транскодер с отворен код, който работи на най-популярните системи – Windows, Mac и Linux. Основното предопределение на тази стратегия е да конвертира автентично видео в MP4 или MKV формат (вижте HandBrake Windows Tutorial).

Приложението взима готовото видео и го трансформира в такова за гледане на смарт телефон, таблет, медиен плейър, геймърска подпора, компютър или в уеб браузъра – на процедура на всяко устройство, което поддържа модерните видео стандарти.

HandBrake е съчетаем с множеството видеоформати, включително такива, основани от потребителски и професионални видеокамери, мобилни устройства, записи от екрана на компютъра, оптични дискове (DVD и Blu-ray) и други, като основава MP4 и MKV файлове от тях.

В допълнение, програмата предлага също благоприятни условия за обикновено редактиране – да вземем за пример изрязване и преоразмеряване на видеото, за понижаване на размера на файловете, поединично и пакетно конвертиране, възобновяване на остарели видеа и такива с неприятно качество.

Недостатъци на HandBrake

Но HandBrake не е идеалният артикул за рипване и конвертиране на видео, заради редица ограничавания и дефекти във функционалността. Ето за какво дребна част от потребителите са усещат задоволени от програмата, а множеството се насочват към различни решения.

Така да вземем за пример, мнозина са комплицирани от неинтуитивните интервенции, от комплицираните HandBrake настройките за качество на видеото, от непредвидени сривове, закъснение на процеса на конвертиране, неприятно изходно качество на видеото и липса на 1:1 бекъп.

По-конкретно, към една трета от потребителите (32%) се сблъскват със сривове на приложението, по данни на Digiarty Software. Често има недоволства от бавната работа на програмата (21%), занемарен DVD формат (16%), неспособност за редактиране на видеото (11%), неприятно качество (9%), липса на надписи (6%) и други (5%).

Случва се HandBrake да не разпознае и да не може да прочете видеото от DVD носителя. Друг постоянно срещан проблем е непълното, отчасти рипване на DVD. Сериозен минус е и неналичието на алтернатива за бекъп на DVD. Програмата може да блокира при отваряне на DVD, при декодиране на някои сегменти от DVD видеото и така нататък

Най-добрата опция на HandBrake

Ако сте отегчени от грешките, сривовете и комплицираните настройки на HandBrake, можете да се възползвате от две налични решения за рипване и конвертиране на DVD видео – това са приложенията WinX DVD Ripper Platinum и WinX HD Video Converter Deluxe, позиционирани като най-хубавите други възможности на HandBrake.

Лесни за потребление, бързи и постоянни в процеса на видеообработка, тези две стратегии се радват на все по-голяма известност измежду потребителите. WinX DVD Ripper Platinum е HandBrake опция за DVD рипер с хардуерно GPU ускоряване и бекъп на DVD. Програмата WinX HD Video Converter Deluxe се явява HandBrake опция за видео конвертор, която е способна да преобразува 4K, HD видео до повече от 420 видео формата за гледане на всяко устройство, без загуба на качество, с разширени благоприятни условия за редактиране и прибавяне на надписи.

За разлика от HandBrake, софтуерът WinX DVD Video Convеrter работи с всеки вид DVD (без да изисква помощ от така наречен „ трети страни ”), включително домашно направени и комерсиални DVD-та, развалени DVD-та, DVD-та с 99 заглавия, дискове, които не могат да се възпроизвеждат, и други

Благодарение на неповторимото хардуерно GPU ускоряване от равнище 3, рипването с WinX DVD се прави 5 пъти по-бързо от HandBrake. При конвертиране софтуерът предлага над 420 профила за настоящи формати като MP4, MOV и MKV, кодеци H.264, H.265 и последни модели iPhone и Android устройства.

Нещо повече, WinX DVD Ripper + Video Convertеr поддържа цялостен бекъп на DVD в ISO Image без загуба на качество, както и прекопирване на DVD в  MPEG2 файл. В допълнение, имате разполагаем комфортни благоприятни условия за редактиране на видео, като да вземем за пример изрязване, преоразмеряване, прибавяне на воден знак и надписи – тези функционалности или липсват, или са сложни за осъществяване в HandBrake.

Не на последно място, WinX DVD Ripper + Video Convertеr разрешава понижаване на размера на огромните файлове при опазване на качеството, близо до това на истинското видео. За съпоставяне, при работа с HandBrake изходният файл от време на време е по-голям от истинския и постоянно качеството е влошено след конверсията.

Вземете WinXDVD като подарък

Можете да се възползвате от развитата функционалност на WinX DVD Ripper + Video Convertеr като HandBrake опция гратис. В момента тече акция на Digiarty Software, в границите на която всеки може да получи безвъзмезден лиценз за софтуера, като вкара само своя имейл. Кампанията е разграничена на два кръга:

По време на първия кръг можете да си спестите $67,95 – това е естествената цена на програмата WinX DVD Ripper Platinum, която в този момент се предлага изцяло гратис. В същия интервал можете да си изтеглите гратис и WinX HD Video Converter Deluxe, само че като пробна версия (trial), а от 11 октомври – пълнофункционална версия с безвъзмезден лиценз.

С оглед на проблемите, съпътстващи работата с HandBrake, изборът на алтернативата WinX DVD ще ви помогне да рипвате DVD и да обръщате видео бързо и безпрепятствено. Инструментите на WinX DVD цифровизират DVD и конертират 4K/HD видео както HandBrake, само че без неточности.

Даунлоуд: WinX DVD Ripper Platinum + WinX DVD Video Convertor Deluxe
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР