Ако сте от любителите на вещи с история, то със

...
Ако сте от любителите на вещи с история, то със
Коментари Харесай

Вещи с история: три места в София, пълни с истински съкровища

 antique-shop

Ако сте от феновете на движимости с история, то сигурно ще бъдете сюрпризирани да разберете, че в София има няколко страхотни места, където може да откриете същински съкровища. Не приказваме за антиквариати и техните производни, а за магазинчета, основани с идея и събрали на рафтовете си забравени уникати за ценители.

Магазин „ Рето "
Женски пазар, бул. „ Стефан Стамболов "

 barrel-of-fun-sunday-006

Магазинът е част от съдружие „ Рето- Надежда ", чиято активност е обвързвана с оказване на безплатна морална, материална и духовна помощ на хора в неравностойно обществено състояние, най-вече токсикомани и наркомани. Събирането, реставрирането и продажбата на старинни мебели и всевъзможни забавни движимости е главната активност, с която хората от комуната се устоят.

В магазинчето можете да срещнете както огромен набор от имена, като Платон, Толстой или Маркес, по този начин и всевъзможни предмети, стояли десетилетия в нечие мазе, красиво реставрирани и съживени.

Магазин „ Бетел "
ул. Опълченска №76

 P1030135 1

Подобно на „ Рето ", „ Бетел " също е център за безплатна помощ на наркозависими и подвластни от алкохол. Това е християнска стратегия за безвъзмездна рехабилитация, в която всеки искащ когато и да е може да се включи.

 image 615391

 image 615430

Средствата получени от труда, който правят хората, част от организацията и от продадените артикули в техните магазини се усвояват напълно и само за потребностите на пребиваващите в центъра.

Сайтът на магазина - mebelibetel.hit.bg

Верига магазини „ Супероказион "
жк Дружба 1, ул. Туше Делииванов №5
кв. Хаджи Димитър, на ул. „ Скайлер " 41 (пак над Европа)

 superokazion 1156 1

Това са 2000 кв. метра, в които може да откриете безусловно всичко - мебели, чинии и чаши, черна и бяла техника, облекла и обувки. Както и над 10 000 тома книги на цена под 1 лев.

Сайтът на магазина - www.superokazion.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР