Aко сте от хората, които вярват в стряскащата сила на

...
Aко сте от хората, които вярват в стряскащата сила на
Коментари Харесай

13x13x13 на TEDxSofia 2019

Aко сте от хората, които имат вяра в стряскащата мощ на цифрата 13, може би е добра концепция да предизвикате себе си и да преминете през трансформация точно на 13 април 2019 година.
На 13 април 2019 година от 13 часа 13 лектори ще споделят с нас своите хрумвания. Със сигурност измежду тези хрумвания ще има такива, които ще ви оказват помощ да видите света по по-различен метод.
А в случай че по 13 аргументи, към момента не сте се сблъсквали с магията на TEDx събитията, и най-много с тази на TEDxSofia, малко информация, която да ви даде 13 аргументи да изберете TEDxSofia за вашия 13 април.
Гледали ли сте най-малко 13 видеа от уеб страницата на TED? Със сигурност, само че може би не сте знаели. Световната конференция TED се трансформира в място, което сплотява вдъхновяващи хрумвания, които си коства да бъдат споделяни.
И следвайки своя принцип, че положителните образци би трябвало да се споделят, TED сътвори и програмата TEDx - лицензи за ентузиазирани хора, които да провеждат самостоятелни събития по модела на TED. И по този начин към този момент 10 години.
TEDxSofia е такова събитие. На 13 април 2019 година, 13 лектори ще споделят онлайн опит и мисли, които сигурно си коства да бъдат чути. Темата тази година е “Метаморфози”. Лекторите са българи (или родени в България), които старателно работят за своите хрумвания, които вършат една част от живота ни по-добра.
Сред тях са:
Божидар Стефанов, лекар по нанотехнологии в Университета Упсала в Швеция, приключил компютърна химия в СУ „ Св. Климент Охридски”, взел участие в състезанието „ Млади таланти” и „ Лаборатория за популярност FameLab”, с телевизионни изяви в „ Наука в приказките” и „ Красива наука”, Иван Димов, капиталов банкер и вложител в Ню Йорк и Сидни, и единственият определен от България, от над 6000 претенденти от целия свят, като участник в програмата на „ Фейсбук” за подкрепяне на водачи, Светлозар Желев, шеф на Националния център за книгата към НДК, певицата Роберта и още девет вдъхновяващи персони.
Убедени сме, че има най-малко още 13х13 аргументи да бъдем дружно на 13 април 2019 година. Но най-важната от тях е, че вие (и ние) желаете да споделите концепциите си и да чуете концепциите на другите като вас.
Ако сте изкушени от измененията в средата, от вдъхновяващи персони, от общуването с хора с хрумвания и желаете да се заредите с ентусиазъм – TEDxSofia е тъкмо за вас.
Повече за събитието можете да откриете на tedxsofia.org.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР