Ако сте от хората, които обичат вкусната храна, приготвена с

...
Ако сте от хората, които обичат вкусната храна, приготвена с
Коментари Харесай

Geppy мега вкусна храна с безплатна доставка

Ако сте от хората, които обичат вкусната храна, приготвена с качествени артикули, ние имаме идеалното предложение за вас. е точното място, когато желаете да задоволите глада си и да зарадвате небцето си с кулинарни изкушения.

Заведението съществува от 11 години и за това време екипът му е съумял да открие точната формула – хубави артикули + майсторско готвене + положителни цени = щастливи клиенти. Ние персонално се убедихме в това и ви предлагаме да го посетите или да си поръчате за у дома, възползвайки се от бързата и безвъзмездна доставка*.

Към ресторант Geppy има и хотелска част, която предлага стилно обзаведени стаи на положителни цени. може да научите повече и да разгледате другите пространства.




Менюто на Geppy е разнообразно и всеки може да открие нещо за себе си – от супи и салати до неустоими съществени ястия и пици. Предлагат и обедно меню през седмицата, залагайки на огромни порции и положителни цени. 



Салата грозде и рукола

И говорейки за пици… Те несъмнено са измежду най-хубавото, което можете да опитате там, защото от дълго време работят с италианци, които освен им доставят подбрани артикули непосредствено от Ботуша, само че са им издали и тайната на вкусната пица. А тя включва – качествени съставки, разточване на ръка на тестото, което се прави от два типа брашно, и изпичане непосредствено на пещ. Можете да поръчате пицата си с кашкавал или моцарела (без смяна в цената). Предлагат както класическите Маргарита, Пеперони и Калцоне, по този начин и по-интересни разновидности, когато желаете да хапнете нещо друго.

 

Пица Крудо и рукола

Отскоро в менюто на ресторант Geppy можете да откриете и бургери, които се подготвят по изпитана технология и с извънредно качествени артикули, като множеството от тях също се доставят от Италия. Със сигурност би трябвало да опитате бургера Geppy, който е с мляно подбрано телешко месо, бекон, топено сирене, зелена салата, домат, лук, барбекю сос, прясна питка Бриош (специално за бургери) и домашни пържени картофи (да, не са бланширани:)).



Сред другите нови оферти на Geppy е Бийф бургерът, който още веднъж е с висококачествено мляно телешко месо. Не пропускайте да опитате също Чикън бургера с панирано пилешко месо и Фиш бургера с панирана бяла риба. Хубавото е, че можете да изберете типа на питката, с която да ви бъде подготвен бургерът - селска питка, питка със сусам или питка Бриош. Не единствено звучат апетитно, само че и са доста вкусни.

И защото десертът е най-сладкият свършек на всяко ястие, ресторант Geppy предлага типичен десерти като палачинки, по този начин и домашно приготвени торти още веднъж по италиански предписания.



Бисквитена шоколадова торта с Маскарпоне и бисквитена торта Geppy

Къде се намира ресторант Geppy : ул. " акад. Борис Стефанов " 13, 1700 Студентски Комплекс, София.

Работно време : от 10.30 до 22.00 часа, всеки ден.

*Доставка: Безплатна доставка при поръчка над 10 лева Поръчайте на телефон: 0700 100 43. Повече научете!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР