Ако сте необвързани и се чудите кога най-после ще срещнете

...
Ако сте необвързани и се чудите кога най-после ще срещнете
Коментари Харесай

Ето кои зодии ще срещнат нова любов през май

Ако сте необвързани и се чудите по кое време най-сетне ще срещнете любовта, месец май ще бъде късметлийски за тези 3 зодии съгласно iwoman.bg:
1. Везни (23 септември - 22 октомври)
Напоследък се чувствате тъжни и самотни. Макар че сте посветили тази година, с цел да се усъвършенствате като персона и експерт, любовта ви липсва. През месец май е най-хубавият миг за започване на нова връзка и сте подготвени да срещнете човек, който е убеден и желае същите неща, както вас. Късметът ще бъде на ваша страна и той ще влезе в живота ви.
2. Скорпион (23 октомври - 21 ноември)
Този май сте подготвени да обърнете нова страница в любовния си живот. Вече не желаете къси връзки и мимолетни страсти. И най-важното е, че сте подготвени да се научите по какъв начин да управлявате своите страсти по един зрял и здравословен метод. Този месец ще пристигна човек, който ще ви накара да се чудите за какво въобще в миналото сте харесвали някой различен - и ще остане с вас, даже и в неприятните моменти!
3. Риби (19 февруари - 20 март)
Чувствате се толкоз зле, тъй като смятате, че любовният ви живот е обезсърчителен. Не се тормозете, нещата ще се трансформират този месец. Винаги сте мечтали да срещнете човек, който поддържа всичките ви креативен старания и желае да пътува с вас, с цел да открива нови култури. Човек, който е сензитивен, прочувствен и грижлив. Имаме една хубава вест - най-сетне ще сбъднете желанието си! Този човек ще влезе в живота ви през май и вашият свят в никакъв случай няма да бъде същият. Обърнете внимание на представители на зодиите Рак и Скорпион.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР