Ако сте на тема покупка на автомобил и търсите компактна

...
Ако сте на тема покупка на автомобил и търсите компактна
Коментари Харесай

Вярвате или не, Dacia е най-надеждната и най-евтина кола за поддръжка

Ако сте на тематика покупка на автомобил и търсите компактна градска кола, то изследването на What Car? може би ще ви е от изгода. То е направено измежду 20 000 души и ни демонстрира, кои са най-надеждните такива коли, характеризиращи се и с най-евтината поддръжка.

Странно, само че колите, които най-вече се скапват, най-скъпи са за обслужване и прекарват най-вече време в сервиза са немските бестселъри Volkswagen Polo и Ford Fiesta. На другия полюс е предходното потомство на Dacia Sandero, която оглавява класацията за най-евтината за поддръжка кола.

Предпоследното Sandero е и един от най-евтините градски у нас и все пак се мята от англичаните за една от най-надеждните градски коли на възраст до пет години. Нито една от колите, за които участниците в анкетата описват, не е претърпяла сериозен ремант.

Още нещо любопитно е, че две трети от притежателите на Sandero декларират, че цялостната надеждност е най-хубавото нещо в техните коли. Ето и 15-те най-надеждни коли, характеризиращи се и с най-евтина поддръжка.

 Вярвате или не, Dacia е най-надеждната и най-евтина кола за поддръжка

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР