Ако сте младеж на 18 години от Европа и обичате

...
Ако сте младеж на 18 години от Европа и обичате
Коментари Харесай

Да опознаеш Европа безплатно с влак - само за младежи

Ако сте юноша на 18 години от Европа и обичате на пътувате, това е вашата щастлива вест на деня! Европейският съюз раздава 35 000 безвъзмездни билета за трен, като дава късмет на младежите да изследват историята и наследството на своя район.

Мечтаната стратегия DiscoverEU е отворена за всеки, който ще навърши 18 години след 1 юли и живее в страна - членка на Европейски Съюз, или от страна, която е включена в програмата „ Еразъм “. Това са Исландия, Лихтенщайн, Северна Македония, Норвегия, Сърбия и Турция, които не са членки на Европейски Съюз. След Брекзит обаче британците няма да дават отговор на условията.

Всичко, което би трябвало да извършите, с цел да участвате, е да кандидатствате онлайн преди 29 март, да преминете въпросите на системата за възраст и народност и да попълните тест с избираеми отговори за Европейски Съюз с 5 въпроса. Ще би трябвало и да посочите да споделите по какъв начин планирате да употребявате безплатните билети за трен, в случай че ги спечелите. Можете да изберете да пътувате сами или с група до петима другари.

Спечелилите ще получат безвъзмезден железопътен пропуск, който им поема 7 дни пътешестване с трен в границите на един месец сред 15 юни 2023 година и 30 септември 2024 година В някои случаи, в случай че пасажерът живее в далечен регион или на остров, ще бъдат включени и билети за ферибот и полети. Победителите ще получат и Европейска младежка карта за една година, която им дава безчет отстъпки в целия Европейски Съюз, в това число локален превоз, настаняване, храна, образование, спортни действия, културни визити и други

Преди да попитате по какъв начин ще бъдат определени спечелилите, ще има избрана квота от билети за пътешестване за всяка страна. Ако дадена страна има по-малко кандидатури, останалите пропуски ще бъдат разпределени към нациите с повече претенденти. Ако има повече отговарящи на изискванията, в сравнение с билети, тогава ще се премине към методът на първия записан като преимущество.

Така че, в случай че желаете да пътувате из Европа, без да платите нито стотинка, може би е рационално да се заемете с тази стратегия допустимо най-скоро.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР