Ако сте късметлия и сте се сдобили с нов дом

...
Ако сте късметлия и сте се сдобили с нов дом
Коментари Харесай

Какъв под да изберем за кухнята?

Ако сте късметлия и сте се сдобили с нов дом или пък сте икономисали пари, с цел да извършите повсеместен ремонт на остарелия си дом, то евентуално сте се замисли и каква подова настилка би била най-подходяща за кухнята ви. Ето върху какво е редно да помислите:

Тъй като от всички останали пространства в един дом, кухнята е тъкмо това, което най-бързо се цапа, е от извънредно значимо значение преди да мислите по какъв начин да я подредите, да обърнете внимание на подовите настилки, които биха били подобаващи за нейното поддържане. Поради обстоятелството, че при постоянното потребление на кухнята, тя би трябвало да бъде почиствана в случай че не всеки ден, то през ден ви, предлагаме на пода на кухнята да поставите плочки.

При слагането на плочките те могат да са с фуги или без. Почистването на плочките без фуги опрелено би улеснило работата ви. Друг вид е да оставите фуги межди плочките, само че никога те да не са бели или такива в светли тонове. Мръсотията по фугите, оцветени в светли тонове, стартира незабавно да си проличава, даже и по тях да падне единствено капка лой.

Много хора не обичат плочките, тъй като смятат, че те държат пода прекомерно леден. Тогава автоматизирано се насочваме към паркет, ламинат или дюшеме. Кой тип дървена настилка би бил най-подходящ за кухнята?

В този случай бихме ви предложили да се спрете на ламинат, само че с допустимо най-хубаво качество и устойчивост.

Поставянето на дюшеме или на елементарен паркет не е изключително добра концепция, тъй като ще се постанова да го миете доста постоянно и бързо ще го повредите.

 подобаващ под за кухнята

Ламинатът е по-издръжлив във връзка с мокренето, само че не забравяйте, че измиването би трябвало да става с препарат, предопределен за ламинат или за дървени повърхности.

Както слагането на плочки в кухнята, по този начин и слагането на ламинат не е изключително на ниска цена " наслаждение ". Ако не разполагате с сходни средства, то тогава поставете на кухненския си под балатум. Той също ще се чисти относително елементарно, а и когато сте съумели да спестите някой и различен лев, с цел да намерите по-добро решение за кухненския си под, ще можете елементарно да се отървете от балатума.

При състояние, че го приемате единствено като краткотрайно решение е значимо да не прекалявате с лепилото, с което ще го закрепвате за пода. Възможно е и напълно да си го спестите, закрепвайки балатума само с подови лайсни.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР