Ако сте картодържател на Mastercard или Maestro и до 15

...
Ако сте картодържател на Mastercard или Maestro и до 15
Коментари Харесай

Звуков сигнал ще отбелязва всяко плащане с Masterard на устройство от myPOS

Ако сте картодържател на Mastercard или Maestro и до 15 септември платите с вашата карта на терминал на myPOS, ви чака напълно ново преживяване – ще чуете звуковото лого на Мastercard. А в случай че запазите касовата си записка и я регистрирате на в уеб страницата на myPOS, ще се включите и в лотария за премия – предплатена Gift карта на стойност 20, 50 или 100 лв..
Търговците също имат опция да завоюват Gift карти на стойност 100 лева Всеки от тях автоматизирано се включва в тегленето на премиите след приемaне на най-малко 20 Mastercard заплащания в интервала на акцията.
Звуковият сигнал отбелязва сполучливата трансакция на ПОС терминал. За първи път в България музикалният автограф е интегриран в терминалите на myPOS, като с изключение на мелодия, устройството излъчва и къса анимация при всяко безкешово заплащане. Съвместната акция на myPOS и Мastercard, има за цел да подтиква заплащанията на „ пеещите “ терминали, като насочва потребителите към новия вид прекарване, и се организира по едно и също време в три страни – България, Италия и Нидерландия.
myPOS е българска Финтех компания, основана през 2014 година Тя оперира на 30 европейски пазара и е профилирана в предлагането на налични платежни технологии за дребни и междинни търговци. myPOS предлага безвъзмездна бизнес сметка и карта като част от платформата за разплащане на компанията. За разлика от обичайните финансови институции, услугите, предоставени за приемане на заплащания, са без начални и месечни такси – без значение дали са осъществени през ПОС терминали, мобилно устройство или онлайн. myPOS е първият и към момента единствен снабдител на платежни услуги в Европа, който дава неотложно асимилиране на признатите заплащания, без тежките за дребния и междинен бизнес спомагателни такси. Така търговците имат достъп до средствата от признатото на ПОС терминал заплащане до секунди, без нормалното очакване от дни при други финансови услуги.
Основателят на myPOS Христо Георгиев беше избран като един от най-влиятелните персони в международната Финтех промишленост в излязлата при започване на годината книга на Agustun Rubini – “Fintech Founders ”. Книгата показва 70-те най-иновативни и сполучливи бизнесмени в областта на финансовите технологии и се популяризира от Amazon.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР