Ако сте жена, която се нуждае от почивка от мъжете

...
Ако сте жена, която се нуждае от почивка от мъжете
Коментари Харесай

Остров само за жени

Ако сте жена, която се нуждае от отмора от мъжете за известно време, не е нужно да търсите по-далеч от остров SuperShe - нов островен оазис край крайбрежията на Финландия, където е неразрешено за мъже.

Основан от Кристина Рот, новият курорт дава обещание да бъде релаксиращ оазис единствено за дами, защото Рот счита да ползва прецизна политика на недопускане на мъжко наличие, съгласно New York Post.

Идеята за извънредно и единствено женска дестинация идва на Рот, до момента в който е на възстановителна отмора в Калабасас, Калифорния, където вижда резултата, който мъжете имат върху женското държание. Според Рот дамите се нуждаят от време да прекарват с други дами, където могат да подхранват фантазиите и желанията си.

За страдание, до момента в който островът звучи като сбъдната фантазия, сега той се употребява единствено от приятелките на Рот, с проекти да отвори за обществеността през юни.

Според уеб страницата SuperShe би трябвало да кандидатствате за извънредно участие, преди да отидете.

За да аплайват, дамите би трябвало да попълнят заявление с име, телефонен номер и за какво са разчувствани от общността SuperShe. По-нетърпеливите претенденти могат да качват и видео известие.

След като островът публично е подготвен за гости, на дамите ще се оферират действия като йога, медитация, здравословно хранене, класове за готвене, фитнес уроци и доста други.

Засега цена за отмора на острова SuperShe не е оповестена, само че сме сигурни, че едно пътешестване до парадайса без мъже няма да е на ниска цена. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР