Ако сте избрали кола маската за метод за обезкосмяване на

...
Ако сте избрали кола маската за метод за обезкосмяване на
Коментари Харесай

Време е за кола маска на интимната зона? Ето какво трябва да знаете

Ако сте избрали кола маската за способ за обезкосмяване на интимната зона, би трябвало да сте готови, че може да има няколко неуместни момента, свързани с това прекарване.

Целият развой може да бъде чудноват и би трябвало да сте подготвени за това.

Какво би трябвало да вършиме и какво не би трябвало да вършиме, съгласно специалистите:

1. Не се безпокойте за вагината си

Никоя вагина не е като друга. И все пак експертите, които се занимават с кола маска виждат по доста разнообразни вагини дневно. Повярвайте, няма да бъдат впечатлени по никакъв метод, когато свалите бельото си. Те са там, с цел да ви оказват помощ, а не да ви съдят.

2. Предупредете, в случай че сте в цикъл

Първо, цялата процедура може да бъде доста по-болезнена по време на менструация. Второ, има салони, които не вършат кола маска в такава обстановка. Поговорете със експерта, няма нищо срамно в това.

3. Не използвайте самобръсначка в интервала сред 2 процедури с кола маска

Не правете грешката да се бръснете, колкото и да е изкушаващо. Дбре е да ходите на кола маска на към 4-5 седмици. Един страховит метод да следите времето е да ходите на кола маска незабавно щом цикъла ви свърши.

Бръсненето сред обезкосмяването с кола маска може да понижи резултата от кола маската и да не бъдете удовлетворени от резултата.

Някои косми ще бъдат прекомерно къси и кола маската няма да ги хване. Следователно след няколко дни ще се покажат.

4. Изберете умел експерт, с цел да бъдете спокойни

Най-добре е да отидете на място, което ви е предложила другарка или най-малко попитайте експерта какъв брой опит има. Всичко това е за ваше успокоение.

5. Не се стресирайте

Експертите настояват, че най-трудната част в действителност не е болката от изтръгването на космите от корените - това е напрежението, който изпитват хората, когато осъзнаят какво ще се случи. Ако сте спокойни и отпуснати, няма да ви боли чак толкоз доста.

6. Не тренирайте преди и след кола маска

Очевидно ще бъде доста неприятно за вашия козметик, в случай че отидете на кола маска незабавно след подготовка.

Също по този начин, би трябвало да следвате инструкциите за това какъв брой дълго да изчакате, преди да упражнявате след процедурата. Триенето и потта могат да раздразнят кожата ви. Избягвайте всякаква физическа интензивност 12 до 24 часа след кола маска.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР