Ако сте избрали именно тази мандала, трябва да насочите вниманието

...
Ако сте избрали именно тази мандала, трябва да насочите вниманието
Коментари Харесай

Толкова Е Точно, Че Плаши: Избери Си Фигурка И Виж Какво Ти Е Приготвила Съдбата!

Ако сте избрали точно тази мандала, би трябвало да насочите вниманието си към постигането на естетика сред тялото, мозъка и душата си. Започнете да отделяте време за отмора. Време, в което да се вслушате във вътрешния си глас. Време, в което да пренаредите целите си, да презаредите батериите си. Време единствено за вас.

2. Изцеление

Водещ детайл – духът.

Носи в себе си силата на жабата, която се свързва с пречистващата мощ на дъжда, на водата.

При тази мандала всичко е концентрирано в центъра, в сърцето. Там е източникът на изцелението. За да можем да излекуваме болката си, преди този момент би трябвало да се освободим на всички равнища – физическо, прочувствено и духовно.

Ако сте избрали точно тази мандала, би трябвало да промените фокуса си. Спрете да хабите силата си в страдание за това, което е било и я насочете към това, което Е в този момент. Вникнете в обстановката, открийте урока, който се крие в нея. Тогава ще намерите и изцелението.

3. Интуиция

Водещ детайл – духът.

Носи в себе си силата на бухала, който вижда в тъмнината.

Мандалата изобразява интуицията като „ изригваща ” от същността ни, сходно на вулкан. Интуиция, която ни свързва с вселената. Извън нас. И вътре в нас. Символизира способността да „ виждаме в тъмното ”, да откриваме скритите послания, да намираме същинския смисъл на нещата.

Ако сте избрали точно тази мандала, би трябвало да се вслушвате повече в шестото си възприятие. Да бъдете отворени. Да виждате и чувате. Но най-много да усещате. Приемете посланията на вселената, вижте знаците. Така ще можете да разкриете капацитета си и да живеете живота, който желаете и заслужавате.

4. Визия

Водещ детайл – духът.

Носи в себе си силата на белия тигър - акуратен, фокусиран, с будно схващане.

Тази мандала изобразява дарба да визуализираш, да съ-преживееш фантазията си, преди тя да се е материализирала. Тя символизира също хармоничната връзка сред упоритостта и практичността, способността да мечтаеш и в това време да си крепко стъпил на земята.

Ако сте избрали точно тази мандала, би трябвало да пресъздавате бъдещето си. В каква посока желаете да се развивате? За какво копнее душата ви? Поставете си ясни цели, вижте пътя към тях и не се отклонявайте от него. И не забравяйте – живейте по този начин, като че ли към този момент сте постигнали мечтаното. Така то в действителност ще стане част от живота ви.

5. Прошка

Водещ детайл – водата.

Носи в себе си силата на кучето - най-хубавия другар на индивида, знак на безусловната обвързаност и обич.

Мандалата показва разнопосочните ни страсти и усеща, които обаче постоянно рефлектират върху едно – нашето настояще. Върху нашия живот тъкмо в този момент, тъкмо в този миг. За да бъдем в мир със себе си, би трябвало да смирим страстите си, да се помирим с предишното си, с другите и със себе си.

Ако сте избрали точно тази мандала, би трябвало да отворите сърцето си за прошката. Помислете за другите хора в живота си и каква е била тяхната роля за метода, по който се чувствате сега. А по-късно им простете. Простете и на себе си.

6. Комуникация

Водещ детайл – водата.

Носи в себе си силата на кита - страж на тайните на океана, повествовател на неговите истории...

Тази мандала показва силата на връзката посред ни – всеки кръг е друг от другите и спомага за цялостната естетика. Такива сме и ние, такива са и методите, посредством които поддържаме връзка между тях – вербално и невербално. Мандалата припомня, че би трябвало да се свържем със своя център и постоянно, когато поддържаме връзка, да показваме своето същинско аз.

Ако сте избрали точно тази мандала, би трябвало да насочите вниманието си освен към това, което споделят хората до вас, само че и към това, което НЕ споделят. Насочете вниманието си и към посланията, които ВИЕ им изпращате. Уверете се, че те са положителни – както за вас, по този начин и за останалите. Говорете със сърцето си и се научете да чувате сърцата на другите.

7. Въображение

Водещ детайл – водата.

Носи в себе си силата на водното конче - цялостно с сила, обичащо светлината и движещо се над повърхността.

Въображението е ориентирано от вътрешната страна на открито, от нашето през днешния ден към нашето на следващия ден. Мандалата демонстрира и друго – способността да твориш. Показва чудото на самото основаване. От една дребна клетка се ражда огромното. От една дребна мисъл се ражда действителността.

Ако сте избрали точно тази мандала, би трябвало да спрете с паниките и терзанията и да освободите въображението си. Може би от дълго време не сте го правили... Може би сте не запомнили по какъв начин... Помнете: всички отговори са вътре във вас. Просто погледнете в себе си...

8. Любов

Водещ детайл – водата.

Носи в себе си силата на морското конче, което се свързва вечно със своя сътрудник.

При тази мандала стрелките, ориентирани във вътрешността, към центъра, към сърцето, символизират любовта, която получаваме от света към себе си. Стрелките от вътрешната страна на открито, от своя страна, изобразяват нуждата на любовта да излиза отвън нас и да доближава до сърцата на другите.

Ако сте избрали точно тази мандала, би трябвало да се концентрирайте върху любовта. Отделете внимание за нещата, които обичате да вършиме. Отделете време за себе си. И ще видите по какъв начин ще започнете да притегляте от ден на ден позитивни хора и случки в живота си. Ще започнете да притегляте любовта.

9. Състрадание

Водещ детайл – въздуха.

Носи силата на слона, който се свързва със стабилността, с устоите и в това време с положителното сърце и състраданието.
Мандалата изобразява хармонията, вписването, връзката сред нас и другите, сред нашите мисли и техните, сред нашите страсти и техните. Символизира способността ни да съ-преживяваме с другите, да им съ-чувстваме.

Ако сте избрали точно тази мандала, би трябвало да се вгледате във вътрешността към себе си и да се запитате дали проявявате задоволително схващане и съчувствие към хората към себе си. Запитайте се дали не сте станали прекомерно осъждащи и неотстъпчиви с тях. И със себе си. Отворете сърцето си за нежността и чувствителността. Тя ни прави раними. Но и тя ни прави хора.

10. Сила

Водещ детайл – въздуха.

Носи силата на орела – остроумен, извисен над всички, стремглав.

Тази мандала символизира вътрешната ни мощ, която чака да бъде пробудена. Силата, която ще ни даде криле да реализираме задачите си, да осъществяваме фантазиите си.

Ако сте избрали точно тази мандала, би трябвало да се опитате да се издигнете над обстановката, в която се намирате. Погледнете отвисоко. Фокусирайте се. А след стремително се спуснете и вземетe това, което желаете.

11. Вдъхновение

Водещ детайл – въздуха.

Носи силата на пауна – олицетворение на хубостта, на наличието, което се вижда, на увереността...

Центърът на мандалата прилича пера. Носи чувство за въздушност. Това е знак на креативното начало, на оригиналността, на различността. Да се изправиш гордо пред света и да покажеш същинската си хубост – това значи да живееш въодушевен живот.

Ако сте избрали точно тази мандала, би трябвало да намерите повече храброст в себе си и да дадете израз на гениите си. Нека те бъдат пътеводна светлина в живота ви. Използвайте ги, с цел да вдъхновявате себе си и хората към себе си. Използвайте ги, с цел да осъществите призванието си. За да сбъднете фантазиите си.

12. Защита

Водещ детайл – въздуха.

Носи силата на мечката–защитник.

Сърцето на мандалата е добре предпазено. Сякаш към него бдят правилни стражи. А в центъра е светлината, която излиза от вътрешната страна на открито. От вътрешния свят към външния.

Ако сте избрали точно тази мандала, би трябвало да насочите напъните си към това да опазите себе си, нещата, в които вярвате, сърцето си. Не се поддавайте на външни въздействия. Не се пречупвайте. Не изменяйте на себе си и на природата си. Бъдете най-верния си покровител. Най-верния си почитател.

13. Увереност

Водещ детайл – огъня.

Носи силата на лъва – царят, предводителят, доминантът.

Мандалата изобразява израстването, извисяването, трансформирането в по-волево, по-силно аз. Тя символизира способността да се превърнеш в водач в личния си живот. Да не се поддаваш на събитията, а да ги ръководиш. Да не следваш, а да водиш.

Ако сте избрали точно тази мандала, би трябвало да се фокусирате върху това да вземете в ръце живота си. Помнете, че без значение какъв брой мъчно наподобява предизвикването пред вас, ориста е решила да ви изправи пред него,... тъй като можете да се справите! Просто се доверете на вродените си качества на лидер!

14. Мотивация

Водещ детайл – огъня.

Носи силата на коня – знак на силата и свободата.

В сърцето на мандалата е пламъкът – този, който пали искрата в нас, който ни движи напред, който поддържа силата ни жива. Пламъкът, който ни кара да имаме вяра, че няма нищо невероятно. Стига да сме стимулирани, устремени, фокусирани. Освободени.

Ако сте избрали точно тази мандала, би трябвало да се отърсите от рестриктивните мерки, страховете и предразсъдъците си. Почувствайте опиянението от това да бъдете себе си. Да изградите живота, който желаете. Да се борите за това, в което вярвате. И да не се предавате, до момента в който не го постигнете. Дайте поле за изява на упоритостта си. Дайте независимост на фантазиите си.

15. Трансформация

Водещ детайл – огъня.

Носи силата на змията и способността й да сменя остарялата си кожа с нова.

Центърът на мандалата изобразява придвижването, което стартира от вътрешната страна, от сърцето, с цел да се роди смяната – на Аз-а, на мирогледа, на живота. Само по този начин е допустимо израстването.

Ако сте избрали точно тази мандала, би трябвало да отворите съзнанието и сърцето си за смяната. Пред вас е нещо огромно. Пред вас е новият ви живот. Осмелете се да пристъпите в него. Осмелете се да го изживеете. Но най-много – осмелете се да се пуснете от остарялото. Загърбете го.

16. Възможност

Водещ детайл – огъня.

Носи силата на кълвача – целеустремен и търсещ.

Сърцето на мандалата води към доста направления – по този начин, както ние търсим пътя си. Това са опитите, които вършим, с цел да намерим най-хубавото за себе си. Чукаме на разнообразни порти, до момента в който не се отвори тази, която ще ни разкрие нещо в действителност прелестно – обич, мечтана работа, същински другар...

Ако сте избрали точно тази мандала, би трябвало да потърсите нови благоприятни условия пред себе си. Дори да не ги виждате, те са там. Само би трябвало да почукате. И да бъдете задоволително настойчиви и търпеливи. Рано или късно, вярната врата за вас ще се отвори. Стига да не се откажете, преди този момент...

17. Създаване

Водещ детайл – земята.

Носи силата на орангутана – знак на способността да си крепко стъпил на земята и в това време да създаваш, да твориш.

Творческата сила е изобразена като стрелки, излизащи от центъра на мандалата. Всичко стартира с мисълта и по-късно се материализира в действителност. Материализира се в света, който сами сътворяваме.

Ако сте избрали точно тази мандала, би трябвало да се свържете с креативното начало в себе си. Открийте креативния си подтик. Дайте му опция да се изяви. Дайте опция на духа ви да твори. Няма значение какво ще вършиме – дали ще танцувате, ще пишете, ще рисувате, ще пеете... Важното е да си позволите да твоите... и да живеете!

18. Благодарност

Водещ детайл – земята.

Носи силата на бизона и неговата обич и връзка със земята, която по този начин добре познава.

Пълният лунен цикъл, изобразен в мандалата, припомня за кръговрата на живота, само че и за връзката сред луната и земята. За хармонията във вселената.

Ако сте избрали точно тази мандала, би трябвало да се запитате защо последно благодарихте. Кога за последно се почувствахте в естетика с вселената, със света към себе си. Няма значение в какъв стрес живеете, няма значение какви разочарования изживявате. Хармонията на вселената е към вас. Във вас. Стига да отворите сърцето си за нея. Стига да отворите сърцето си за благодарността.

19. Инстинкт

Водещ детайл – земята.

Носи силата на акулата – тя знае по какъв начин да изчаква подобаващия миг, знае по кое време да се покаже на повърхността, знае по кое време да нападна и по кое време да се отдръпна.

Мандалата прилича цел. Цел, върху която са фокусирани мисли, внимание, старания. Концентрация в хаоса. Но на първо място – дарба да се довериш на вътрешния си глас, да се вслушаш в инстинктите си. Да се подготвиш. Да прецениш вярно по кое време да действаш.

Ако сте избрали точно тази мандала, би трябвало да потърсите още веднъж фокуса си. Заглушете шума извън. Не позволявайте на странични въздействия да ви разсейват. Следвайте инстинкта си. Той ще ви насочи по пътя ви. Той ще ви покаже верните решения. Не се колебайте. Действате, без да се обръщате обратно. Защото надълбоко в себе си знаете кое е най-правилното за вас. Време е да си го вземете.

20. Връзка

Водещ детайл – земята.

Носи силата на вълка – неговата мъдрост и дарба да се свързва с другите, да основава общественост.

Мандалата пресъздава концепцията за корените, от които всички черпим мъдростта си. Същите тези корени са източникът на живота. Връзката ни с нас самите. И с другите.

Ако сте избрали точно тази мандала, би трябвало да се обърнете към същинската си природа. Чуйте мъдростта, която идва от сърцето ви. Усетете връзката си с хората до себе си. Усетете връзката си със самия живот. Осъзнайте своята уникалност. Но дружно с това приемете себе си като част от цялото, от всеобщата сила, от магията, наречена Живот.

П.С. Не съм експерт на тематика мандали, само че признавам, че този текст, който инцидентно ми попадна в една от обществените мрежи, ми даде отговора, от който се нуждаех. Надявам се да е направил същото и за вас...
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР