Ако сте холивудска звезда със стотици милиони долари в сметките

...
Ако сте холивудска звезда със стотици милиони долари в сметките
Коментари Харесай

22 колела, 111 квадратни метра и 2,5 милиона долара: Продава се кемперът на Уил Смит

Ако сте холивудска звезда със стотици милиони долари в сметките си, можете да си позволите да похарчите 2.5 милиона за голям мобилен дом. Точно за толкоз известният артист и рапър Уил Смит продава своя дом на колела.
`22

Уникалното 16.7-метрово ремарке, наречено The Heat, с обща жилищна повърхност от 111 квадратни метра, се вози на 22 колела. В същото време покривът се издига нагоре, образувайки пълностоен втори етаж. В интериора могат комфортно да се настанят до 30 индивида. Той оферират столова, хол, кабинет, баня, спални и даже кино салон.
`22

В големият дом на колела има и четиринадесет тв приемника. Довършителните работи се правят по специфична поръчка. Например, кухнята е оборудвана гранитни плотове на стойност към 200 000 $, още 30 000 $ пък са изхарчени за кожената обшивка на мебелите в хола.
`22

Къщата на колела не е лишена и от най-съвременни технологии, като другите електронни системи са на стойност $125 000. От любопитните джаджи би трябвало да се отбебежат и автоматизираните плъзгащи се порти, същите, като тези от паметната епопея Star Trek.
`22

Сега този голям мобилен дом с всички улеснения се продава за 2,5 милиона $. Ако обаче не разполагате с цялата сума на ръка, тогава можете да го наемете " единствено " за 9 хиляди $ дневно.
`22

Подобни къщи на колела се употребяват през годините от звезди, като Шакира, Мики Рурк, Брад Пит, Чарли Шийн, Джим Кери, Шарън Стоун, Уитни Хюстън, Силвестър Сталоун и даже Бил Клинтън.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР