Ако сте горд притежател на новия Apple Watch от серия

...
Ако сте горд притежател на новия Apple Watch от серия
Коментари Харесай

5 страхотни функции на Apple Watch 8

Ако сте горделив собственик на новия Apple Watch от серия 8, прочетете тази къса публикация. От нея ще научите за няколко страхотни функционалности, които ще ви разрешат да го употребявате с още повече наслаждение и улеснение.
Получавайте имейли
Ако свържете часовника си със своя iPhone, ще можете да получавате вести за имейлите си напряко на екрана на часовника. Това е остаряла функционалност, само че в този момент, с watchOS 9, е още по-добра – можете да разбирате, че имате имейл, даже когато сте надалеч от телефона си. За тази цел би трябвало да влезете в iCloud и да извършите ръчни настройки. Просто влезте в приложението Watch на телефона си, натиснете My Watch > Mail > Email Notifications под When Not Connected to ‌iPhone‌.
Наблюдавайте интензивността си елементарно по време на подготовка
Разбира се, е извънредно комфортен за носене по време на подготовка. Твърде допустимо е и вие да сте измежду огромната група консуматори, които са го закупили особено за тази цел. За разлика от предходните модели, този ви разрешава да наблюдавате пръстените на интензивностите, без да се постанова за излизате от приложението Workout и да включвате Activity. Пръстените са забележими напряко на екрана и с цел да ги погледнете, е задоволително просто да завъртите нагоре Digital Crown.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР