Ако сте гледали последния епизод от Просто ей така“, може

...
Ако сте гледали последния епизод от Просто ей така“, може
Коментари Харесай

Ще се завърне ли Саманта в Просто ей така?

Ако сте гледали последния епизод от „ Просто ей по този начин “, може да заключите или се надявате, че нахаканата Саманта Джоунс може да се завърне за финала. В епизода Кари Брадшоу изпраща известие на Саманта, че е в Париж и желае да се срещнат за по коктейл.

„ Какво ще кажеш за на следващия ден вечер? ", написа Саманта.

„ Прекрасно “, дава отговор Кари.

И по този начин завършва първият сезон на „ Просто ей по този начин “.

Има ли вяра Саманта да се завърне в идващите сезони на сериала? Всъщност, Ким Катрал сега снима продължението на „ Как се срещнах с татко ти “. Въпреки това тя не е отстранена изцяло от „ Просто ей по този начин “. Много тънко обликът й участва виртуално с концепцията, че тя просто към този момент не е в Ню Йорк.

Списание Variety попита изпълнителния шеф на „ Просто ей по този начин “ Майкъл Патрик Кинг какви са опциите Ким Катрал да се завърне в сериала: 

„ Няма никакви реалистични упования Ким Катрал да се завърне в миналото “. 

Той добави, че вратата за актрисата към този момент не е отворена, тъй като тя е споделила задоволително по тематиката.

Вместо това, в евентуалния втори сезон на „ Просто ей по този начин “, който също още не е доказан, се чака да се развие обликът на Сийма, в ролята Сарита Чодхъри, която е новата другарка на Кари Брадшоу. Образът на Сийма има от нюансите на Саманта – тя е експерт и жена, която знае какво желае и по какъв начин да го реализира. В един от епизодите тя се причисли към компанията на Кари, Миранда и Шарлът и незабавно пасва на компанията. 



Промените в „ Просто ей по този начин “ валят като дъжд и не са по усета на всички. След гибелта на Тузаря за още в първия епизод, Кари Брадшоу остана сама в търсене на себе си, в опознаване на живота без сътрудник в депресията и самотата. Миранда привиква с живота отвън брака и се втурва в случка с асистентката на Кари – Че, даже двете отпътуват да живеят в Лос Анджелис, за което никой не е оптимист по какъв начин ще се развият нещата.

А Шарлът е шокирана от новината, че щерка й Роуз се разпознава като небинарна персона и избира неутралното име Рок.

И защото „ Просто ей по този начин “ се стриймва по HBO Max, е мъчно да се наблюдава каква е демографската картина на феновете, само че има съображение да се счита, че продължение ще има. И май е време да се сбогуваме с илюзията, че Саманта ще се завърне и вместо това би трябвало да приемем, че както и в живота, приятелките от време на време се разделят вечно и всяка поема в своя посока. 

 
" Как се срещнах с татко ти " - опит за възкресение на една легенда

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР