Ако сте гледали Игри на волята този сезон няма как

...
Ако сте гледали Игри на волята този сезон няма как
Коментари Харесай

Веселина от „Игри на волята“ се показа без силикон

Ако сте гледали " Игри на волята " този сезон няма по какъв начин да сте я пропуснали. Знойно тяло с бронзов загар, платинени коси и много... сочни устни . Веселина Ефремова е най-възрастният участник в тазгодишното издание на формата. И може би една от най-атрактивните.

Веднага след появяването ѝ на екрана, не закъсняха и мненията във връзка естетичните корекции на Веси . Прекалила или не, 42-годишната художничка най-добре знае границите на своята хармония.
 Веселина
Но, с цел да покаже, че не постоянно е изглеждала по този начин, участничката от племето на Непобедимите включи машината на времето и ни върна в 2010 година . За да показва по какъв начин е изглеждала преди 12 години .

   
От фотографията излиза наяве, че когато е била на 30 години, Веси явно не е разчитала на естетичната хирургия. Но пък тенът и русата коса постоянно са били нейна запазена марка .

Веси има голям татус на змийска кожа, който се източва по целия ѝ гръбначен дирек. Не е с инцидентно - тя счита влечугото за собствен кумир .

" Хард кокона " е последното от многото избрания, които художничката дава за себе си от екрана. И в случай че не с друго, Веселина сигурно ще остане в историята на Игрите с паметните си реплики.
                 

Може би едно от най-шокиращите ѝ самопризнания по време на " Игри на волята " беше в една от борбите, в които Веселина трябваше да копае. " Вероятно бих била съсредоточена единствено в случай че копая гроб ", разгласи тя пред камерите.

" Аз оживявам постоянно, вие не знаете какъв урод стои измежду вас ", бяха първите ѝ думи при влизането в имението при Непобедимите. При появяването им съотборниците ѝ бяха много шокирани от външния тип. А Зори недвусмислено сподели какво е мнението ѝ за нея. " Ще я изгоним тая старица , аз на 50 години в никакъв случай няма да се осмеля да вземам участие в спортно риалити ", разяснява участничката. 
 Игри на волята Игри на волята
" Доживейте моите години и останете влюбени в живота и в себе си и тогава коментирайте ", е късият коментар на Веси към злобарите. Тя е безапелационна, че се усеща на 19 (не на 42) и прави шпагат тъкмо като госпожица на тази възраст.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР