Ако сте фенове на сериала Игра на тронове, то трябва

...
Ако сте фенове на сериала Игра на тронове, то трябва
Коментари Харесай

Райфайзенбанк пуска първата дебитна карта по сериала Игра на тронове

Ако сте почитатели на сериала " Игра на тронове ", то би трябвало да знаете, че към този момент има банка в България, която предлага дебитна карта с претекстове от него. " Райфайзенбанк " показа през днешния ден стартирането на първата банкова карта " Игра на тронове " в фамилията на HBO Европа.

Тя е обвързвана със специфична сметка " За всеки ден " дават опция за изтегляне без такса от банкомати на банката, 3D отбрана при онлайн покупки и заплащания, гратис SMS/e-mail уведомление при всяка транзакция с картата, както и 1 месец безвъзмезден абонамент и 2 месеца без такса обслужване за " Сметка за всеки ден " при регистрация за HBO GO.

Първите данни от продажбите сочат, че поръчките за дебитни карти се усилват с 20% на седмична база спрямо интервала преди стартирането на специфичната карта. От друга страна, поръчките за новия тип сметка, към който се предлага картата, се усилват със 126%.

Над 50% от заявките са на клиенти от София, следвана от Варна, Русе, Плевен и Панагюрище, като дамите имат лек превес по отношение на мъжете - 53% по отношение на 47%. 10% от клиентите декларират и спомагателна карта за фамилията или другари.

" Такава карта се прави за пръв път в границите на европейска страна, в която има публично посланичество на HBO. С това даваме на нашите клиенти и почитателите на сериала още един артефакт от " Игра на тронове " и опция да банкират със мощната карта още по-лесно и прелестно в огън и лед, лято и зиме, 24/7 ", сподели Мариела Атанасова, шеф " Индивидуално банкиране " в Райфайзенбанк.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР