Ако стане кмет на Пловдив, Здравко Димитров да не забравя

...
Ако стане кмет на Пловдив, Здравко Димитров да не забравя
Коментари Харесай

Петър Стоянов: Зико е човек на честта и на дадената дума

„ Ако стане кмет на Пловдив, Здравко Димитров да не не помни старите другари “. Това благопожелание към Зико насочи президентът на България (1997-2001 г.) Петър Стоянов, представен от Marica.bg.

Двамата се познават от 35 години, когато регионалният шеф е завършвал баскетболната си кариера, а бъдещият държавен глава е бил млад юрист. Те се срещнаха нощес на представянето на най-новия албум „ Филипополис “ на археолога Елена Кесякова и на Димитър (Мимо) Райчев в Alchemist Residence в Белащица.

“Винаги съм харесвал Здравко. Първо, тъй като е човек на достойнството и на дадената дума. Второ, тъй като в никакъв случай не е бил пленник на разточителната политическа приказливост, по този начин присъща за последното потомство политици “, добави Стоянов.

Според някогашния президент през последните години макар че е бил областен кмет и в този момент е регионален шеф, и е имал всички учредения да си вирне носа, Здравко Димитров продължава да върви по улиците на Пловдив и да поздравява старите съученици и другари.

„ Той няма да бъде човек от улицата, конфигуриран на кметското място. Вече има задоволителен административен опит. И най-много задоволително доста другари, които да му оказваме помощ. Слава богу, той към момента се вслушва в нас. И да не се възгордееш един ден и да кажеш: Не желая препоръки и ум от никого “, пошегува се Стоянов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР