Ако срещата на върха на НАТО е била тежка за

...
Ако срещата на върха на НАТО е била тежка за
Коментари Харесай

Юнкер залита преди вечеря в Брюксел, лидери му се притекоха на помощ

Ако срещата на върха на НАТО е била тежка за десетките участващи водачи, наподобява, че тя е била още по-тежка за ръководителя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер , съобщи Асошиейтед прес.

Юнкер беше видян да се спъва, да върви мъчно и да губи равновесие няколко пъти преди празничната вечеря през вчерашния ден.  
Chwiejny krok Jean-Claude Junckera podczas szczytu NATO. Szef Komisji Europejskiej, delikatnie mówiąc, nie wyglądał najlepiej. Musiał go podtrzymywać m.in. Petro Poroszenko...
Публикувахте от в Четвъртък, 12 юли 2018 година Той се препъваше и залиташе дотам , че водачи, измежду които президентите на Финландия и Украйна, трябваше да го поддържат да не падне . Холандският министър-председател Марк Рюте също се включи да го прикрепя.

Юнкер споделя, че страда от ишиас, който от време на време нарушава придвижванията му , напомня АП. Португалският министър председател Антониу Коща съобщи през днешния ден, че ръководителят на Европейска комисия се е оплакал от болежка в гърба. Канцеларията на 63-годишния Юнкер отхвърли коментар, като сподели, че това са персонални въпроси .

Ръководителите на европейските институции бяха поканени да се причислят към водачите от НАТО на среща и вечеря нощес.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР