Ако спипам някой ром или друг да посяга на възрастни

...
Ако спипам някой ром или друг да посяга на възрастни
Коментари Харесай

Динко Стана Татко, Но Не Се Кротна! Яхна Нов Танк, Ще Събаря Цели Къщи!

Ако спипам някой ром или различен да протяга ръка на възрастни хора - отивам и му срутвам къщата! Ама заравнявам я със земята, тя и без туй несъмнено е противозаконна ", люто се закани ямболията.

Динко никак не се е кротнал, откакто неотдавна стана баща на момиченце. Продължава да се се " възбужда " от красивите дами и огромните машини, твърди самият той. Освен това е оповестил война на опиатите и хазарта, като споделя, че ненавижда тези пороци.

Третият танк ще се включи интензивно и през снежните сезони. Динко основа частна пътна помощ и всяка година вади десетки коли от преспите и оказва помощ при произшествия по огромните пътища при потребност.

Освен за ежедневните си потребности танковете са атрибут за видеоклипове. Край тях се снима даже рапърът 100 Кила, който записа ария с Динко. " Добре заплатен ", както в превод се споделя песента, показва огромна част от мобилните притежания в автопарка на Ловеца на хора.

Танковете на Динко не са единствените му бойни машина. Преди две години той добави и военен хеликоптер към сбирката си. С покупките си Динко шокира Англия, а тамошният таблоид " Сън " разгласява две страници материал за нашенеца. Според тях Динко ще употребява хеликоптера, с цел да лови мигранти по границата на България с Турция.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР