Ако спечеля доверието на гражданите в район „Младост, ще продължа

...
Ако спечеля доверието на гражданите в район „Младост, ще продължа
Коментари Харесай

Румен Русев: Ще работя с добри специалисти и добри администратори

Ако печеля доверието на жителите в регион „ Младост ", ще продължа да ръководя по същия метод, по който управлявах и до момента като и.д. областен кмет. Това за мен се трансформира в задача и аз желая да продължа работата си, тъй като съумях да направя по този начин, че за една година и няколко месеца, в които управлявах, напрежение към този момент в региона нямаше, администрацията работеше отлично, сполучливо и напрежението в жителите престана. Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия арх. Румен Русев, претендент за кмет на столичния регион „ Младост ", повдигнат от „ Атака ".

Трябва да кажа, че сега, в който поех ръководството, имаше доста съществени напрежения в общината - администрацията беше уплашена, тя не работеше добре, имаше доста митинги от страна на жителите против застрояването и имаше доста недоволни вложители от това, че не се придвижваха техните документи и техните преписки. Имаше също по този начин напрежение и сред самите чиновници в администрацията, добави той. Аз всичко това съумях да го рестартирам, съумях да въведа ред, съумях да въведа правила и съумях да въведа дисциплинираност, сподели арх. Русев.

Естествено смених няколко души, защото съм гледал да намеря по-добри експерти и по-добри админи, сподели още той. Проблемът с презастрояването не е проблем единствено на „ Младост ", а оказа се, че е и на доста други региони в столицата и това го виждаме всички. В нашия регион успяхме някои от проблематичните парцели за застрояване, да ги преместим на други места и там към този момент няма митинги против градеж на тях.

Така че считам, че това е един от пътищата за решение на казуса, само че главния път си остава смяна устройствените проекти на региона, сподели арх. Русев. Аз познавам доста добре регион „ Младост ", защото работя съвсем три години към този момент в този регион, осведомен съм с всичките му проблеми и за мен към този момент се трансформира в задача аз да ги реша, съобщи още претендентът за кмет, повдигнат от „ Атака ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР