Ако спечели предстоящите предсрочни парламентарни избори, председателят на Лейбъристката партия

...
Ако спечели предстоящите предсрочни парламентарни избори, председателят на Лейбъристката партия
Коментари Харесай

Бивш директор на MI6: Идването на Корбин на власт застрашава сигурността на Великобритания

Ако завоюва идните предварителни парламентарни избори, ръководителят на Лейбъристката партия Джеръми Корбин може да съставлява „ действителна заплаха “ за Обединеното кралство. Това мнение споделя някогашният началник на английското разузнаване MI-6 Ричард Диърлав в публикация за английския вестник Daily Mail.

Съгласно думите му, в предишното Корбин е подкрепял Германската демократична република и други „ съперници " на Лондон, тъй че той не трябва да бъде допускан до най-високите етажи на властта. „ По време на честването на 30-годишнината от рухването на Берлинската стена си припомнихме прочувствения напредък, който провокира това събитие. Източногерманците се движеха свободно на Запад. Репресивната тирания, траяла 45 години, доближи своя трагичен край “, написа Диърлав в своята колона във вестника.
Според Дирлав през днешния ден Англия, „ родното място на парламентарната народна власт “, е на кръстопът. Съществува възможност водачът на лейбъристите Джереми Корбин, „ който в миналото е предпочитал източногерманския политически и стопански модел на ръководство “, да стане нов министър председател.„ Какво е това - призрачен сън, фикция? За страдание, не. Просто погледнете към двамата съществени съветници на Корбин “, поучава създателят.
Ейндрю Мъри е изтъкнат член на Комунистическата партия на Англия от доста години. Дълго време руският комунизъм остава за него съвършен политически модел и източник на идеологическо ентусиазъм, твърди създателят. Вторият изтъкнат консултант на партията е Шеймас Милн, който „ старателно поддържа компанията “ с възгледите на екстремистки политически придвижвания. Включително и тези, които се застъпват за потреблението на гнет за реализиране на задачите си.

Корбин, Мъри Милн „ злепоставят страната си и поддържат ползите на своите врагове и съперници ", безапелационен е Диърлав. „ Прекарах 38 години в МИ-6, като множеството време бях отпред, работейки, с цел да отблъсна опасността от руската империя и терористите. Лейбъристките и консервативните държавни управления бяха решени да пазят националната ни сигурност “, напомня създателят на публикацията.
„ Те в никакъв случай не са правили взаимни отстъпки с националните ползи. Те в никакъв случай не се съмняваха в значимостта на тази битка. Това не беше въпрос на политическа партия. Правителствата бяха сменяни, само че отдадеността на концепциите не беше сложена под въпрос “, продължава Диърлав.
„ Днес нещата са разнообразни. Корбин и най-близките му сътрудници са компрометирани от предишното си “, добавя създателят.
Според него нито самият водач на лейбъристите, нито неговите съветници, като се вземе поради предишното им, няма по какъв начин да намерят работа в разследващите организации. И, несъмнено, те в никакъв случай не биха били позволени до информация, която съставлява държавна загадка.

Следователно гласоподавателите не би трябвало да поемат опасности и да гласоподават поддръжка за водача на лейбъристите, изключително в миг, в който са застрашени жизненоважните ползи на страната.
„ Корбин, като министър-председател, дружно с актуалните си съветници може да съставляват действителна заплаха за страната ни “, заключава създателят. Той предлага поддръжниците на лейбъристите да се въздържат от гласоподаване, с цел да изразят своето страдание, че в партията не е останал нито един „ неоцапан “ политик, който да я управлява.
„ Дори не се замисляйте да рискувате и да предадете (на Корбин ) ключовете от резиденцията на премиера. Този общителен дъртак може да не е въобще подобен, за какъвто желае да ни се показа “, счита някогашният началник на MI6. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР