Ако смятате, че ви липсва късмет в любовта, е възможно

...
Ако смятате, че ви липсва късмет в любовта, е възможно
Коментари Харесай

Проучване разкрива отблъскващите черти на потенциалните партньори

Ако смятате, че ви липсва шанс в любовта, е допустимо да допускате някое и друго провинение на първа среща, способно да отблъсне евентуалния сътрудник, написа в. " Дейли остарял ", базирайки се на резултатите от изследване, направено във Англия.

Допитването на Inner Circle е обхванало 1008 необвързани мъже и дами, които е трябвало да дават отговор на въпроси какво ги отблъсква най-вече на първа среща.

Най-голямото провинение, което може да допусне човек, е да се яви с миризливи крайници. Въпросната отблъскваща демонстрация, която може да задуши всяка искрица евентуална обич, е посочена от 57 % от интервюираните.

Всекидневното посегателство към чашката също не вещае триумфи на любовното занятие. Тази процедура отблъсква над една трета от участниците в допитването.

Третата най-неприятна линия е несъразмерното потене.

Не единствено неприятната хигиена и склонността към приложимост на алкохол могат да провалят всеки опит за намиране на половинка. Решаващи могат да се окажат и фешън провинения като появяването на първа среща с жилетка, бански " Спидо " или джапанки.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР