Ако слушате вихрещия се наратив в големите медии – мачът

...
Ако слушате вихрещия се наратив в големите медии – мачът
Коментари Харесай

Назначиха Хекимян и Терзиев за фаворити в София, семейство Станишеви наднича зад Ваня Григорова

Ако слушате вихрещия се разказ в огромните медии – мачът е сред Терзиев и Хекимян. Те са назначени за фаворитите… На какво от горната страна е друга тематика.
Все едно други претенденти няма. Смятам, че се прави опит да се пробута сглобката от национално равнище в София. Реално видяно сред Терзиев и Хекимян като типажи, като говорене, като политическо ситуиране няма изключително разлика. Говорят съвсем едно и също. И двамата са претенденти на настоящото ръководство. Общо взето мога да ги опиша по този начин: „ велоалеи, мрън-мрън, пешеходни зони, мрън-мрън… “. Еднакви са ми.Ваня Григорова пък се загрижила за какво ромите във Факултета нямали канализация – е, по какъв начин да имат, като всеобщо постройките са противозаконни там… Зад нея пък ми се коства, че наднича Станишев и жена му Моника Станишева…
Очаквам съвсем паритет в Столичен общински съвет сред ГЕРБ и ППДБ, което значи, че никой няма да има болшинство. Ще направя и една прогноза – в случай че ППДБ и ГЕРБ създадат сглобка, общинските съветници от Спаси София ще се отделят от групата на ППДБ.
Това ще направи обстановката още по-сложна.
Иначе считам, че Вътрешна македонска революционна организация ще бъде изненада на тези избори с доста добър резултат.
Но работата в СОС считам, че ще върви доста мъчно, ще има кавги още през цялото време. Ние сме подготвени и с първите си отчети – за откриване на нова тролейбусна линия до кв. Враждебна, за проверка на Оперативна програма „ Гробищни паркове “ за одит на всички отвесни и хоризонтални шахти в 24-те региона на столицата и така нататък Много хора в общинския съвет ще се учат в придвижване, което не е добре за града, само че гласоподавателят взема решение дали да заложи на дилетанти или на опитни хора.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР