Ако случайно в НАТО се провеждаше конкурс „Натовец на годината“,

...
Ако случайно в НАТО се провеждаше конкурс „Натовец на годината“,
Коментари Харесай

Путин - натовец на годината

Ако инцидентно в НАТО се организираше конкурс „ Натовец на годината “, надали щеше да буди подозрение кой би бил лауреатът за 2022 година.

Макар от нея да не е предходна и половината, журито би трябвало още в този момент да разгласи надпреварата за приключено и да гласоподава единомислещо за съветския президент Владимир Владимирович Путин. И да му връчи орден „ За заслуги към разширението “ с размерите най-малко на огромна паница.

Няма да е зле да се намерения и за бюст на територията на централата на НАТО в Брюксел. Все отново индивидът направи такава услуга на организацията.

Нито един от 13-те генералните секретари на пакта в неговата история не е спомогнал толкоз за неговото разширение, колкото направи Путин.

Да вкараш в Алианса обичайно неутрални страни като Швеция и Финландия се желаят специфични умения. Швеция сподели довиждане на близо 200-годишната си необвързаност с военни съюзи. А в годините на Студената война Финландия поддържаше най-тесни връзки със Съюз на съветските социалистически републики, въпреки той да я бе нападнал и й бе лишил територии.

При това бе нарушено неписаното предписание първо да се влиза в НАТО, а след това в Европейски Съюз. Двете скандинавски страни са от дълго време членки на Европейския съюз. Влизането им в Алианса не е подбудено от нуждата за промени на армиите, какъвто бе казусът с някогашните членки на Варшавския контракт. А от съветската експанзия в Украйна, почнала на 24 февруари 2022 година

Другата голяма заслуга на Владимир Владимирович е, че лиши Русия от гордостта на флота й - крайцера " Москва ". И по този начин даде още едно предимство на НАТО.

Затова тази дата би трябвало да бъде гравирана на медала на Путин по този начин, че да се вижда отдалече.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР