Ако следвате стриктно лечебната процедура, която ви предлагаме, след само

...
Ако следвате стриктно лечебната процедура, която ви предлагаме, след само
Коментари Харесай

Безценно! Това Чудо Изсмуква Като Торнадо Всички Токсини От Черния Дроб Само За 4 Дни И Е Супер Вкусно!

Ако следвате прецизно лечебната процедура, която ви предлагаме, след единствено 4 дни ще отчетете, че храносмилането ви се усъвършенства и към този момент сте доста по-пълни с сила, в сравнение с преди. Стафидената вода подтиква интензивно всички биохимични процеси в черния дроб, като подкрепя детоксикирането на кръвообращанието

Лекарство за филтриране на черния дроб

Стафидите са избрани от лекарите като отличен източник на антиоксиданти.

Те пазят тялото от най-големия му палач – свободните радикали, които са отговорни за появяването на съвсем всички онкологични болести. Стафидената вода е това лекарство, което е в положение да направи изцяло филтриране на черния дроб, само че в същото време и да защищити човек от сърдечно-съдови болести, написа в. „ Шоу “.

Как да приготвим стафидена вода?

Нужни са 2 чаши вода (това възлиза на към 400 мл.) и 150 гр. стафиди. Необходимо е обаче да се изберат по-тъмни стафиди, защото те са естествените. Светлите са най-често резултат от химическа обработка.

Водата се слага на котлона и се чака освен да заври, само че и да кипне. После се поставят стафидите (добре измити), които се оставят 20 мин. да врат. Накрая се прецежда добре и се пие водата. За по-силен резултат може да се оставят накиснати във водата, при изключен котлон и затворен похлупак, за една нощ. После на сутринта се прецежда и се затопля напитката преди консумация.

Стафидената вода се пие едновременно – постоянно на гладно и не по-малко от 30 мин. преди закуска. Пречистването би трябвало да продължи минимум 4 дни, само че може и до седмица. Хубаво е да се прави един път в месеца, с цел да се реализиран по-трайни резултати.

С тази напитка се подтиква и храносмилането. Тя оказва помощ за по-добрата обработка на питателните субстанции в стомаха, намалявайки киселините. Редом с това дава изгода върху кръвообращението и чернодробната функционалност.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР