”Ако Симеонов беше пожелал да коментираме темата, преди да се

...
”Ако Симеонов беше пожелал да коментираме темата, преди да се
Коментари Харесай

Краси Каракачанов: Преди да изплющи по медиите, Симеонов трябваше да ме попита за референдума за половете

”Ако Симеонов беше поискал да разясняваме тематиката, преди да се изплющи по медиите, щях да му обясня. Аз не можах да схвана дали той е срещу референдума или за нещата, за които желая да се организира той”, съобщи вицепремиерът Красимир Каракачанов, разяснявайки реакция на концепцията за референдум за третия пол.
"Полът е биологична категория, а не обществена ", посочи пред Нова тв вицепремиерът Красимир Каракачанов. Преди дни той предложи предложи нова тематика на лансираната от Българска социалистическа партия концепция за референдум. Според него обществото би трябвало да отговори поддържа ли еднополови бракове и въвеждане на трети пол.
"По абитуриентските балове девойките желаят силиконови гърди, в този момент да стартират да желаят промяна на пола ли? Полът е биологична, а не обществена категория ", сподели Каракачанов във връзка дебата за Истанбулската спогодба. Според него концепцията да се реши казусът със фамилното принуждение е опорочена с джендър идеологията. Каракачанов предлага референдум и по други въпроси, а освен за Истанбулската спогодба. Посочи, че проблем е децата сда се женят на 12 година и да се продават като булки.
"Защо сме в Европейски Съюз? Заради формата на краставиците и джендъра, или поради общите ни ползи в региона на приходите и стопанската система? ", попита Каракачанов. Той изрази неодобрение, че съдружният му сътрудник и сътрудник вицепремиер Валери Симеонов го подлага на критика през медиите като назова концепцията за референдум "глупотевина ".
"Ако Симеонов беше поискал да разясняваме тематиката, преди да се изплющи по медиите, щях да му обясня. Аз не можах да схвана дали той е срещу референдума или за нещата, за които желая да се организира той ", изясни Каракачанов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР