Ако си търсите вече разработен бизнес в Пловдив, който да

...
Ако си търсите вече разработен бизнес в Пловдив, който да
Коментари Харесай

Продават разработени заведения и магазини в Кючука

Ако си търсите към този момент създаден бизнес в Пловдив, който да поемете дружно с клиентелата, то квартал " Кючук Париж " е вашето място. Поне по този начин излиза от обявите в интернет. Напоследък в града под тепетата навлиза от ден на ден практиката на притежатели на компании да ги преотстъпват, вместо да ги закриват и да разпродават на парче съоръжение и парцели. Да си купиш подготвен бизнес на Запад от дълго време не е оригиналност, само че в България занапред концепцията се развива. В този смисъл най-напредничави очевидно са предприемачите южно от жп линиите в града. 
В уебсайт за дребни разгласи, пък и на няколко дървета в близост са позиционирани разгласи за сладкарница, заведение за бързо хранене и магазин. Първият обект съставлява създаден обект, намиращ на кръстовището на ул. " Даме Груев " с бул. “Македония ”. Оборудван е със скара, фритюрници, фризери, хладилници, витрина, два климатика. Собствениците показват, че има всички разрешителни от Агенцията по сигурност на храните и от община Пловдив. Навесът към павилиона е 100 кв. м. Към него вървят и 10 маси с 40 стола. В текста е посочено, че токът е трифазен - кадърен за промишлена приложимост, а наемът, който се заплаща към общината на месец, е 800 лева Новите притежатели би трябвало да си открият компания и да заплатят на старите за преотстъпването 30 000 лв..

Продава се създаден бизнес - ново заведение за бързо хранене - кв. " Кючук Париж ", гласи идната публикация. То се намира на ул. " Скопие " до паркинга на Национална агенция за приходите. В обекта се създават пици, фрешове и салати. Заведението е създадено, с непрекъсната клиентела и действа от май 2016 година.

Продава се дружно със постройката -  25 кв. м застроена повърхност, външен заслон с железна структура - 38 кв.м, и цялото съоръжение. Всички уреди са към момента в гаранция. Това са 5 хладилника, тестобъркачка, две фурни, аспирация, две машини за фреш и инверторен климатик. Заедно с тях вървят и маси и пейки за 36 места.

Заведението е издигнато на общинско място, има дълготраен контракт с общината и всички нужни разрешителни за работа. Наемът на постройката е 242 лева, като се заплащат и 93 лева тротоарно право. Заведението се продава за 45 000 лв..

Магазинът, който също е на тезгяха, се намира на бул. " Македония ". Той е показан като добра дълготрайна инвестиция, тъй като не се продава самият бизнес, а помещението и с него правото на отдаване. Собственикът е показал, че има дълготраен сериозен наемател. Цената е 23 500 евро.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР