Ако си спомняте, зала Колодрума“ беше откривана два пъти. На

...
Ако си спомняте, зала Колодрума“ беше откривана два пъти. На
Коментари Харесай

Номинацията за Тотев – може с процент и половина, но да не ти духат с Ветрилото

Ако си спомняте, зала " Колодрума “ беше откривана два пъти. На формалното рязане на лента през септември 2015 година нямаше ни поп, ни демон. На второто през ноември пристигнаха и попът, и дяволът, само че локалните избори бяха минали. Затова Пловдив беше много омерзен от наличието им. Владиката Николай отхвърляше да се допре до всичко, направено от кмета Иван Тотев. Този църковен партизанин отхвърли да освети даже тържествената сесия на Общинския съвет. През изборната акция уточни Здравко Димитров за кмет и надали не предстоеше разпопване, в случай че Зико не завоюва.

Да, само че победи Иван Тотев. Сега дали тези хора отново са ужасени от неофициалната номинация на Иван Тотев за трети мандат. Защото по този начин се прави – година и нещо по-рано да кажеш на кого вярваш. А страхливците дано се вършат на смели в компанията на политическите си другари. Както сториха това преди три години Николай и Зико. Владиката си беше посочил задника от амвона, а след това искаше да му целуват ръка. И отидоха на второто разкриване на залата при явен към този момент победител.

Какво търсеха - амнистия, опрощение, гузна съвест ли чистеха? Затова е хубаво по-рано да им кажат какво им следва. Макар че още веднъж могат да се заловен за думите на Борисов: " Трети мандат ли? Има година до изборите “. А Борисов не пропуща да гледа спектакли, които режисира самият той. Но би трябвало ли отново да изяснява за приятелския огън след провалените от него президентски избори. Едва ли. Ранната номинация има преимуществото, че ще ни бъдат разкрити 10 аргументи " за “ Тотев и 10 аргументи " срещу “ него, може 20 " за “ и 20 " срещу “, за по-смелите - 50 " за “ и 100 " срещу “.

За най-смелите анализатори – нито една причина против Славчо Атанасов или Здравко Димитров. Ранната номинация е обръщение и за една известна група хора. Нали си ги спомняте от изборите през 2015 година. " В тази зала сме се събрали огромна група идиоти. Не сме в положение да взимаме каквито и да било решения, с изключение на да ставаме за смях. Току-що станахме, за което молим да бъдем извинени “.

Подобно послание към пловдивчани бяха длъжни да създадат някои политици в Пловдив след последните локални избори. Те не се напрегнаха за нищо друго, с изключение на да ни убеждават, че са десни политици и поддържат дясното. За една година друго не свършиха. Накрая се оказа, че в действителност са от Ветрилото на Гергов, каквото и да дрънкат.

Затова всеки ден се убеждаваме какъв брой висока е цената на успеха от есента на 2015 година, въпреки с % и половина. Оказа се, че това е велика победа. Това е другото обръщение от номинацията на Иван Тотев за трети мандат - под угрозата на Пловдив да му духат с Ветрило, заслужава да се бориш за % и половина.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР