Ако си сам, вземи си куче, препрочитай стари книги;Кали психиката

...
Ако си сам, вземи си куче, препрочитай стари книги;Кали психиката
Коментари Харесай

Fyre посвети последния си влог на Шон Торес и сподели няколко начина за спряване със самотата

Ако си самичък, вземи си куче, препрочитай остарели книги;Кали душeвността си с тренировки;Дай си време след разлъка, не излизай с нов човек преди да си се “излекувал ” напълно;В най-тежките си моменти просто поговори с някого - даже да е възрастен човек в планината.
Това са единствено част от препоръките на един от най-известните и авторитетни рапъри измежду Огнян Павлов, прочут професионално като Fyre. Той посвети последния си влог на умрелия неотдавна боксьор.

Във видеоклипа, озаглавен " САМОТА/ДЕПРЕСИЯ/РАЗДЯЛА/ПОМОЩ? - MONK MODE | ХЪСTLE VLOG 14 " Fyre споделя разнообразни способи за справяне със самотата, като отпраща апел към младите да си дават време за четене, тренировки и време със себе си.

Рапърът споделя, че аудиторията му в Youtube са най-вече хора сред 16 и 30 години, съгласно статистиките в канала му, и че желае да насърчи всеки от тях да обърне внимание на личностното си развиване, тъй като тези години може да са определящи за целия им живот.

,,Смятам това видео за ужасно значимо и желая да го посветя на едно момче, което е идвал на наши празненства - беше огромно сърце, беше огромен гений, на първо място, огромна вяра за България, изобщо звездичка, която светеше супер блестящо тук сред нас, а в този момент свети горе над нас. ", споделя Павлов за Шон Торес след 43-ата минута на влога.

Fyre " качва " феновете си със себе си, до момента в който пътува от София до Търговище, където му следва присъединяване. Записите са най-вече от колата му и разнообразни спирки по пътя.

Как да калите душeвността си? Състезавайте се със себе си

Fyre приканва почитателите си да правят оценка моментите, в които са сами и да не търсят компания,,на всяка цена ".

,,..(в тези моменти) би трябвало да сте способни да се замисляте върху това по какъв метод можете да развиете вашата персона, тъй че, когато компания, било то фамилен, бизнес сътрудник или другар, се появи в живота ви, вие да сте на по-високо равнище душевен, физически, ментално, тъй че да може тази връзка да бъде по-стабилна, по-дълготрайна и най-много по-плодовита. "

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР