Ако си помислите, че невероятно огромните паяци живеят само между

...
Ако си помислите, че невероятно огромните паяци живеят само между
Коментари Харесай

Огромен, страховит и гневен - паяк стресна семейство за вечеря

Ако си помислите, че необикновено големите паяци живеят единствено сред страниците на фантастичните романи или на небивали места като Забранената гора край учебното заведение за вълшебства Хогуортс, то е време да се отърсите от тази илюзия.

Гигантски паяци живеят и в действителния свят и във всеки един миг могат да потропат на входната ви врата, да увиснат заплашително на прозореца ви или да изскочат иззад ъгъла. Особено в случай че живеете в Австралия.

Среща с сходно създание може дотам да ви изкара акъла, че по-късно НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ ПОЖЕЛАЕТЕ ДА ИЗЛЕЗЕТЕ НАВЪН.

 Именно подобен посетител — голям и окосмен, с дълги крайници и вкаменяващ взор — се появил за вечеря в дома на едно австралийско семейство, в предградие на градския регион Съншайн Коуст, в щата Куинсланд.

Лорън Ансел и брачният партньор ѝ били сюрпризирани да видят неканения посетител, който се появил ненадейно. Първоначално чудовището не изглеждало нападателно или злонамерено, само че когато фамилията направило опит да го реалокира, то се разгневило.

 "Партньорът ми беше извън и правеше вечеря, а аз бях вътре в къщата. Този звяр, по-голям от елементарна паница, реагира извънредно яростно и нападателно, когато се опитахме да го преместим ", споделя Лорън пред Daily Mail Australia.

"Беше голям и злобен, само че въпреки всичко е живо създание и не искахме да го убиваме. Той към момента е жив и благополучен някъде там. Аз го нарекох Арагог (така се споделя гигантският паяк, домакински любим на Хагрид от книгата "Хари Потър и Затворника от Азкабан " — бел.ред.) ", споделя още дамата пред изданието.

 След като разгласили фотоси и видео на чудовищния нахалник във Фейсбук, приятелите им не могли да повярват на очите си.

Австралия е страна, известна като дом на страховити и ужасяващи пълзящи и щъкащи гадини, само че този осмокрак звяр извежда нещата на напълно друго равнище.

Австралийският Арагог към този момент се е преместил някъде в градината на семейство Ансел, само че двойката не знае къде е. Странното е, че те не наподобяват ужасяващ от обстоятелството, че големият злобен паяк живее някъде в двора им. Сякаш са привикнали сходни същества да ги навестяват понякога. Нима това е животът в Австралия?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР