Ако си мислите, че US-посолството в София се интересува от

...
Ако си мислите, че US-посолството в София се интересува от
Коментари Харесай

Поп певицата и посланик Херо Мустафа поздравява българските туземци. Blagodaria

Ако си мислите, че US-посолството в София се интересува от чутовните политически и подмолни кавги в България – грубо се лъжите. В посолството звучат китари и ударни, а дипломат Херо Мустафа е пред микрофона. Със свои колежки репетират българско поп парче. Невероятно! COVID-19 не стопира да ни изненадва…
Предварително се оправдавам, в случай че този текст по някакъв метод се стори афектиран на Н.пр. госпожа Херо Мустафа. Но считам, че и тя дължи опрощение най-малко на българите, които не са в кома и с психологични проблеми. Инициативата й „ Заедно за българската музика “, както и да провокира на „ двубой “ Графа, Любо Киров и Орлин Павлов наподобява симпатична, само че единствено на пръв взор. Явно става дума за ПР в навечерието на 4 юли, само че обстановката към ковид и сривовете в българската политика и институции не може да се няколко бодряшки акомпанимента. Сигурно звуча черногледо, само че не ми е радостно. По арестите лежат хора със съмнителни обвинявания, в медиите „ дефилират “ фотоси, записи и есемеси с резултата на „ Малчугана “ върху Хирошима, министри лъсват всеки ден в корупционни сюжети, а дрогирани убиват по улиците.

България се тресе. Гражданите са уплашени и се снишават.

При идването си в София госпожа Мустафа съобщи, че особено ще следи битката с корупцията. Мнозина повярваха.

След нея дойде симпатичната Джесика Х. Ким, непрекъснат консултант по юридическите въпроси, който ще подкрепя „ построяването на потенциал за битка с корупцията в публичната администрация, с прането на пари и проведената престъпност “. Думи на самата госпожа Мустафа.

Оттогава нищо. Дори не знаем какво е мнението на Вашингтон за свадите, в случай че изобщо в Държавния департамент знаят какво става тук. Да не би България към този момент да е графата „ бананова република “ и на дипломатите й да се предлага да пеят и танцуват с локалните туземци, а ние да не сме разбрали?

Вече стават ясни доста неща. Доскоро мислехме, че единствено българските управници избират да унижават, вместо да почитат, само че очевидно сме се лъгали.

Разбира се тези от властта и другите край " Америка за България " ще изразят възхищението си от гениалното скимване. Но в случай че излезе някой ден скришен запис от техни мнения, ще е " майко, блага "...

Огнян Стефанов

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР