Ако си мислите, че когато са на сцената, звездите не

...
Ако си мислите, че когато са на сцената, звездите не
Коментари Харесай

Дрейк срещу опипването

Ако си мислите, че когато са на сцената, звездите не виждат какво се случва в публиката, сте в неточност. Или най-малко по отношение на Дрейк, прочут като един от най-чувствителните хип хоп реализатори.

По време на концерта си преди два дни в Сидни, той спря по средата осъществяването си на песента Know Yourself, с цел да порицае обществено мъж в публиката, който тормозил близките дами, опипвайки ги.

That's my man!! Wait for it @worldstar @champagnepapi #worldstar #drake #drizzy #6god #ovo #boymeetsworld #hiphop #rap #sydney #marquee #afterparty To use this video in a commercial player or in broadcasts, please email [email protected]

A post shared by Elvi Lyon (@elvi_lyon) on Nov 15, 2017 at 11:32am PST

" Ако не спреш да пипаш девойките, ще сляза там долу и ще те ударя, брат " са думите на Дрейк. След което траял малко по-грубо: " Не се майтапя - в случай че не си разкараш ръцете, ще дойда и ще ти *** майката. "

Явно неприличният език изобщо не ядосва фенките му, а в противен случай - те посрещат възторжено кавалерската интервенция на 31-годишния реализатор. В светлината на последните секс кавги в Холивуд, държанието на Дрейк може да бъде възприето само като образец за подражателство на всеки мъж, запазил обикновено почитание към слабия пол.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР