Ако си мислите, че господата са заети с мислене за

...
Ако си мислите, че господата са заети с мислене за
Коментари Харесай

Женско помагало! Ето за какво си мислят мъжете в леглото

Ако си мислите, че господата са заети с мислене за леката разлика в размера на гърдите ви, до момента в който ви любят, значи сте на доста неверен път. Мъжете ни сканират безочливо, до момента в който ние се гърчим, захласнати я в действителен, я във подправен кеф. Докато ние се опитваме да им помпаме егото от време на време, те са заети да виждат ожуления ни лак на ноктите, загрубялата кожа на лактите, прорасналите ни косми към бикини зоната, неоскубаните вежди. В последна сметка, дисектират всяко парче месо от нас и скрито ни подвигат оценки освен на физическата форма, само че и на представянето ни в леглото.

Колко сме инициативни
Никой не обича да има дърво в леглото си, по тази причина не се правете на талпи. Покажете някакво неспокойствие от акта на плътско шерване. Вземете нещата в свои ръце. Шляпайте, хапете, любете.

Накъде ни шарят очите
Внимавайте в какво и по какъв начин се взирате, до момента в който вършиме секс. Мъжът следи без никакъв астигматизъм всяко едно отклоняване на погледа ви. Всичко, друго от вторачен в него поглед, ще ви донесе неприятности в парадайса. Господата се усещат некомфортно, в случай че гледате непрестанно към пениса им. В такива моменти вземат решение, че имате някакви подозрения дали са му ясни отговорностите на ухажор. Ако непрестанно наблюдавате своето тяло, това сигурно няма да направи нещата по-приемливи. На кого му е притрябвал гневен нарцис за съкровен сътрудник. Ако пък се взирате в тавата, какво друго би могъл да си намерения, като се изключи че умирате от досада. Така че гледайте в очите на другарчето.

Как звучи придиханието ни
Не, не приказвам за това дали мирише, да се надяваме, че нямате проблеми с устната празнина. Говоря за това по какъв начин звучат вашите стонове и придихания. Ако го раздавате по-гърлено, то сигурно това ще напрегне по още по-приятен метод гениталиите му. Но в случай че не ви идва от вътре, по-добре не се правете на племенница на Дарт Вейдър. Никой не желае да прави секс с бащата на Люк Скайуокър.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР