Ако си мъж, ще излезеш от тая къща! Това заяви

...
Ако си мъж, ще излезеш от тая къща! Това заяви
Коментари Харесай

Кали към Ричард: Ако си мъж, ще излезеш от ВИП Брадър!

Ако си мъж, ще излезеш от тая къща! Това съобщи фолкфурията Кали в очите на мистър София от Мадан Ричард Величков. " Аз желаех да вляза да ти шибна една лупаница, само че това ще докара до някакви последици - продължи тя нощес по време на живото издание на " ВИП Брадър ". - Сега желая да се извиня пред камерата на твоите родители за всичко, което ще кажа. Ти си зле учтив. Хората се ужасяват от твоите тактики на гърба на едно нежно момиче. Цяла България сега мисли, че си супер презрян. Ти се подиграваш на гърба на една жена. Какво можеш да кажеш ти в своя отбрана. Как сподели ти, че държиш на това момиче, тъй като тя се е влюбила в тебе.Захвърли щита от SDI, тъй като никой различен с изключение на теб не заслужава да излезе от това предаване! ".

Кали обаче не спря до тук. Тя се обърна и към Роузи, която от самото начало стоеше стреснато в ъгъла: " Роузи, по какъв начин можа да се влюбиш в тоя мъж! Заради такива като теб има дами, които търпят домашно принуждение ".

Така фурията Кали потвърди за следващ път, че е мъжко момиче. Фитнес инструкторът, на който съквартирантите посветиха цяло парче - " Супер презрян ", до през вчерашния ден не спираше да се хвали, че е правил секс в Къщата в Нови хан. Потърпевшата от хвалебствията му стана моделката Розмари Тишер. Ричи я принуди да удостовери, че са имали скотски удоволствия.

По този мотив в Къщата в Нови хан съобщи предпочитание да влезе и фолк певицата. Кали, която е постоянен коментатор в студиото на " ВИП БРадър ", на първо време се закани да забие тупаник на мускулягата от Мадан. Като чу за мераците й, водещият на шоуто Ники Кънчев на часа й предложи да отиде и да му натрие носа, само че без да протяга ръка физически.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР