Ако си дал“ на Емил Димитров е най-излъчваната песен през

...
Ако си дал“ на Емил Димитров е най-излъчваната песен през
Коментари Харесай

„Ако си дал“ на Емил Димитров се превърна в химн на солидарност към българските медици

„ Ако си дал “ на Емил Димитров е най-излъчваната ария през седмицата 20 март – 26 март 2020 съгласно класацията на ПРОФОН.

През миналата седмица песента се трансформира в химн на взаимност към българските медици, които се борят на първа линия с ковид COVID-19.

В резултат на мощната музикална поддръжка за напъните на здравните ни служащи в интервал на пандемия „ Ако си дал “ оглави формалната ранглиста за предавана музика у нас.

Безпрецедентният триумф на основания през 1978 година шлагер е следващото доказателство за сплотяващата роля на музиката и способността ѝ да рестартира силата на духа ни.

Интензивната ротация на „ Ако си дал “ носи вяра за всички реализатори и продуценти, чийто креативен живот е неподвижен от ковид.

Отлагането на концерти и затварянето на всички търговски обекти, които употребяват музиката като добавена стойност към бизнеса си, изправи промишлеността пред финансов колапс.

Увеличаването на % на предаваната българска музика в ефира е измежду дребното способи създателите да получат основен за оцеляването си доход.

Цялата ранглиста можете да видите.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР