Ако си била добро момиче тази Коледа, ти давам възможност

...
Ако си била добро момиче тази Коледа, ти давам възможност
Коментари Харесай

Гузна женска съвест, или защо всички мечтаем за плаж през зимата

" Ако си била положително момиче тази Коледа, ти давам опция на най-малко три стремежи. Така, дано да позная - нова обич, нова кола и билет за Бахамите. Даже и да не си мечтаеш за мощен звяр 4Х4 или пък си изцяло щастлива с актуалната обич, пробвай се да ме опровергаеш, че нямаш потребност от една седмица на плажа с коктейл в ръка. Внимавай, че в случай че ме излъжеш, ще усетя незабавно:) "

Горе-долу по този начин звучи гузната ми женска съвест тази седмица. Много добре знам, че ненавиждам материалните дарове, обаче пък съм безусловно уверена, че би трябвало да си подаря едно пътешестване до Малдивите през януари. И дори и да не разполагам с доста пари, въобще нямам желание да се отказвaм.

Наскоро попаднах на страховит уебсайт за пътувания Last Moment и просто очаквам да излезе моята оферта. А в случай че не ми стигат парите, към този момент от дълго време не мисля по какъв начин ще изкарам до заплата и не се чудя на коя другарка да звънна за някой избавителен транш за джобни. Честно казано в цифровата епоха сме и има надалеч по-лесни способи за заем, като да вземем за пример CreDirect. В началото се притеснявах каква тъкмо е системата с тези заеми, само че към този момент няколко пъти ги употребявам (особено лятото след края на морето) и съм супер удовлетворена. Много са бързи в действителност, имат едни от най-хубавите условия и те утвърждават за 20 минути.

При мен истината е, че имам вяра в себе си и знам, че дори и сега да нямам, след няколко месеца ще си спестя пари и ще погася всички вноски.

След това виждам да разчертая прецизно бюджета и съм се убедила, че когато искаш да идеш за една седмица на топло, до момента в който тук е сковал мраз, няма мощ, която може да те отклони от желанието ти.

Ако би трябвало да направя равносметка за последните си няколко зими, тя наподобява почти по този начин:

1. Оказа се, че в Куба плажовете са доста хубави през януари;

2. Установих, че в Тайланд има приказни острови и съм сигурна, че би трябвало да ги обиколя отново;

3.Изобщо не е неистина, че Бора Бора е надалеч, само че за сметка на това там е толкоз хубаво, че ми се искаше да остана вечно. Или най-малко за едни 10-15 години!

В обобщение ще прибавя, че към този момент от опит знам, че през зимата е най-хубавото време за плаж...

Какво желая да ви кажа с тази констатация ли? Ами пътувайте. И не се плашете от екзотичните дестинации. Има доста немски и френски уеб сайтове за пътешествия, в които можете да намерите в действителност неповторими предложения. А да инвестираш в страсти е най-скъпият подарък за новата година, не мислите ли?

*Даже и да не ви доближават малко пари сега, постоянно можете да разчитате на онлайн заем от CreDirect. ащото едно е да пестиш за нова чанта, а напълно друго да си купиш един билиет до Малдивите, да останеш седмица в Рая и след това няколко месеца да изплатиш по мъничко пътешествието, нали? /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР