Ако си баскетболна звезда, може би най-добрият в националния отбор

...
Ако си баскетболна звезда, може би най-добрият в националния отбор
Коментари Харесай

Везенков, който сбъдва мечтите на приятелите си от Ботевград

Ако си баскетболна звезда, може би най-хубавият в националния тим на страната си, а в клубния си отбор нижеш точка след точка за победа, избрали са те в драфта на НБА, станал си кумир на милиони... Какво още може да направиш?

Ами да предадеш любовта към играта на по-младите! Както прави Александър Везенков !

Играчът на " Олимпиакос " сигурно ще има една от най-шумните и щастливи агитки по време на тазвечершното домакинство на неговия тим от Евролигата против " Армани " Милано.

Специално за мача от България за Гърция в ранни зори отпътуваха девойките от баскетболния отбор на " Балкан " Ботевград до 16 години. Те ще гостуват на своя любим, кумир и към този момент другар Везенков. Всички разноски по пътуването и престоя на девойките са за сметка на национала.
Везенков: Обичам да оборвам хората, които не имат вяра в мен (ВИДЕО) Престоят в "Барселона " ме научи, че в огромния спорт, човешките връзки остават на назад във времето
Как се стига до там?

През лятото най-хубавият български баскетболист сега прекара известно време в близкото до столицата градче, където поддържаше форма точно с тези девойки. Магията в връзките им явно се е случила! В взаимните им занимания Везенков влиза в ролята освен на съотборник, а на треньор, наставник, а разумно и на другар, който сбъдва фантазии.

" Сашо Везенков доста ни обича и реши ние да му погостуваме малко! Тренировките с него бяха доста занимателни и той ни изненада с тази покана! ", вълнуват се ранобудните баскетболистки, които в никакъв случай няма да не помнят този жест.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР