Ако ще сме вкъщи под карантина, несъмнено най-добрият начин е

Ако ще сме вкъщи под карантина, несъмнено най-добрият начин е ...

Колко добър екип са Никол Шерцингер и Том Евънс.


Ако ще сме вкъщи под карантина, несъмнено най-добрият начин е да я прекараме с половинката си. Времето минава много по-бързо, а и можем да правим толкова много неща заедно.
Никол Шерцингер и как се забавлява певицата по време на карантина вкъщи
Провокативната домашна изолация на Никол Шерцингер

Как се забавлява певицата вкъщи

Никол Шерцингер и Том Евънс нагледно ни демонстрират как минават дниите им по време на социална изолация. Добре знаем колко важно и за двамата е да спортуват, затова дори и от вкъщи те намират начини да се поддържат във форма.

В профила си в Instagram, Никол публикува видео, в което с половинката ѝ ни показват пет упражнения, които можем да практикуваме в домашни условия с любимия си. Първото и второто са  клекове на едно коляно, последвани от т.нар. бърпи. Продължаваме с вдигане на тежести (живо тегло на жената), която междувременно, докато е планк редува с едната и другата ръка да докосва рамото си. Следват боксови удари с прииклякания и като за финал "количка" с партньора.

View this post on Instagram
A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on Mar 24, 2020 at 12:07pm PDT

Никол съветва всяко едно от упражненията да е с продължителност поне от 40 секунди и за по голям ефект да направим поне четири повторения от всяка тренировка с по една минута почивка между "рундовете".

View this post on Instagram
A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on Mar 23, 2020 at 4:54pm PDT

Тренировката на Никол и Том  изглежда хем много ефективна и натоварваща, хем и достатъчно забавна, че да решим да опитаме.

View this post on Instagram
A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on Mar 21, 2020 at 1:17pm PDT

Когато не спортуват, двете влюбени гълъбчета прекарват времето си в разходки на чист въздух и латино танци, докато вършат част от домакинската работа. По всичко личи, че Никол най-накрая намери мъжа на живота си. Двамата изглежда са страхотен екип и определено знаят как да се наслаждават на времето заедно.
Никол Шерцингер, Том Евънс и тренировките им вкъщи
Потните вечери на Никол Шерцингер и Том Евънс

Нищо не може да ги спре да...тренират

Източник: lifestyle.bg