Ако ще сме вкъщи под карантина, несъмнено най-добрият начин е

...
Ако ще сме вкъщи под карантина, несъмнено най-добрият начин е
Коментари Харесай

Колко добър екип са Никол Шерцингер и Том Евънс

Ако ще сме у дома под карантина, безспорно най-хубавият метод е да я прекараме с половинката си. Времето минава доста по-бързо, а и можем да вършим толкоз доста неща дружно.
 Никол Шерцингер и по какъв начин се забавлява певицата по време на карантина у дома
Провокативната домашна изолираност на Никол Шерцингер

Как се забавлява певицата у дома

Никол Шерцингер и Том Евънс образно ни показват по какъв начин минават дниите им по време на обществена изолираност. Добре знаем какъв брой значимо и за двамата е да спортуват, по тази причина даже и от у дома те намират способи да се поддържат във форма.

В профила си в Instagram, Никол разгласява видео, в което с половинката ѝ ни демонстрират пет извършения, които можем да практикуваме в домашни условия с обичания си. Първото и второто са клекове на едно коляно, последвани от така наречен бърпи. Продължаваме с повдигане на тежести (живо тегло на жената), която в това време, до момента в който е планк редува с едната и другата ръка да допира рамото си. Следват боксови удари с прииклякания и като за край " количка " с колегата.

View this post on Instagram
A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on Mar 24, 2020 at 12:07pm PDT

Никол поучава всяко едно от упражненията да е с дълготрайност най-малко от 40 секунди и за по огромен резултат да създадем най-малко четири повторения от всяка подготовка с по една минута отмора сред " рундовете ".

View this post on Instagram
A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on Mar 23, 2020 at 4:54pm PDT

Тренировката на Никол и Том наподобява хем доста ефикасна и натоварваща, хем и задоволително занимателна, че да решим да опитаме.

View this post on Instagram
A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on Mar 21, 2020 at 1:17pm PDT

Когато не спортуват, двете влюбени гълъбчета прекарват времето си в разходки на чист въздух и латино танци, до момента в който правят част от домакинската работа. По всичко проличава, че Никол най-сетне откри мъжа на живота си. Двамата наподобява са страховит екип и несъмнено знаят по какъв начин да се любуват на времето дружно.
 Никол Шерцингер, Том Евънс и тренировките им у дома
Потните вечери на Никол Шерцингер и Том Евънс

Нищо не може да ги спре да...тренират
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР