Ако сериалът е оставил траен спомен в съзнанието ви, предлагаме

...
Ако сериалът е оставил траен спомен в съзнанието ви, предлагаме
Коментари Харесай

Нов сериал, който да гледаме след „Нормални хора”

Ако сериалът е оставил дълготраен спомен в съзнанието ви, предлагаме да хвърлите око на нов пресен прочит на разказ на Сали Руни. Дебютният за авторката „ Conversations With Friends “ ще оживее на екрана, а по филмовия откъс съдим, че феновете й няма да останат разочаровани от поръчката за идната акомодация.

Няма мотиви за терзание, в случай че не сте чели книгата, сериалът дава обещание да ангажира тези, които ще се запознават тепърва с героите. Добрата вест е, че авторката Руни ще работи още веднъж взаимно с режисьора Лени Ейбрахамсън, с който създадоха точната рецепта за обичания „ Нормални хора ”, който е най-малко едно равнище над всеобщите сериали за съзряването.

Подобно на историята на Мариан и Конъл, „ Conversations With Friends “ ще се концентрира върху няколко тревожни ирландски милениали, които се сблъскват с житейски премеждия. Този сериал обаче дава обещание да е надалеч по-заплетен, а взаимоотношенията – комплицирани. Четирима души, четири сантиментални връзки и безчет способи да ти разбият сърцето. Този прочит от гледната точка на младежите не споделя само за предизвикването да намериш своя път, когато порастваш, а за всемирен задания, които ни следват по петите през целия ни живот.



Главната героиня е 21-годишна студентка, която търси себе си и минава през редица връзки, които я тласкат да се изправи против личните си уязвимости и да се бори с тях. Тя е наблюдателна, интелигентна и проницателна, a това постоянно е белег на изострена сензитивност и неотстъпчивост към несправедливостите в света. 

Трейлърът е цялостен с страсти, а черешката на тортата е новата ария на Фийби Бриджърс, озаглавена „ Sidelines “, която тя написа особено за лентата. Сериалът е още един мотив да се върнем обратно и да си зададем въпроса дали сме задоволително пораснали, с цел да умеем да съхраняваме грижливо спомените си от предишното на безвредно място в задния си джоб, без да се срамим от тях. Очакваме 12-те епизода с неспокойствие, а премиерата му е на 15 май 2022 година



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР