Ако сексуалните отношения са останали на последно място в списъка

...
Ако сексуалните отношения са останали на последно място в списъка
Коментари Харесай

Малката промяна в сексуалния живот, която може да спаси цяла връзка

Ако половите връзки са останали на последно място в листата с целите ни, само че пък за колегата ни това не е по този начин, би трябвало да се опитаме да променим нещата. И да откликваме на неговите стремежи и потребности.

Как да съживим " мъртвата спалня "

Когато искрата е напълно угаснала

Ново открива, че половата сърдечност играе забележителна роля за качеството на връзката. Тя се дефинира като " схващане, вземане предвид и предпочитание да се удовлетворят половите стремежи на колегата ".

Авторите на изследването откриват, че когато двама души се поддържат взаимно и зачитат желанията на другия в спалнята, това се свързва с по-високо и с по-висока задоволеност от връзката като цяло.

Защото е реалност, че сексът е значим и предлага на двойките неповторим метод да се свържат и да се усещат обичани. Връзката се укрепва, когато сътрудниците дават отговор на " поръчките " като докосването и половото иницииране.
 Снимка 630211

На процедура половата сърдечност значи готовността да откликваме на половите стремежи и потребности на колегата. Според изследването даже излиза наяве, че колкото по-различни са потребностите и ползите на другия от нашите лични, толкоз по-силни са изгодите. Защото да бъдеш полово радушен не значи да задоволяваш недвусмислено потребностите на колегата, а по-скоро да се стремиш да разбираш и да бъдеш отворен към неговите ползи. Като въпреки всичко отстояваш личните си потребности и граници.

Авторите откриват че в случай че половата сърдечност включва занемаряване на личните стремежи, това се постоянно се свързва ниска задоволство и даже може да докара до полов дистрес.
 Снимка 630213

Как да стартираме

Ако имаме предпочитание за повече задоволеност във връзката си, първото, което би трябвало да създадем е да " отворим линиите за връзка ".

Един от най-важните аспекти на приемливия е опцията да се приказва за секс намерено и почтено. Двойката би трябвало да може да споделя ползите си, " спирачките " и " ускорителите " на желанието, както и да сътвори " ритуали ", иницииращи секс, безапелационни са експертите, представени от New York Post.
 Тайната на страхотния секс - оргазмите или страстите са основни
Тайната на страхотния секс

Колко му би трябвало на човек

Готовността за чуване и вземане предвид с потребностите на другия може да обезпечи солидна основа за създаване на доверие и съгласие и отвън спалнята.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР