Ако се вярва на слуховете, те дори скрепили връзката си

...
Ако се вярва на слуховете, те дори скрепили връзката си
Коментари Харесай

Брадва! Край На Приказката! Рачков И Мария Окончателно Се Разделиха

Ако се има вяра на слуховете, те даже скрепили връзката си с брачни клетви в Тоскана. Но техният подем не продължи дълго.

Комикът към момента не може да преглътне лъжите и изневерите на обичаната си. Това е в основата на решението му да се раздели дефинитивно с нея.

Преди няколко седмици той помолил русокоската да си събере багажа и да напусне дома му, заявявайки че не може да продължава да живее по този метод. Според осведомени, този път раздялата им е дефинитивна и те в никакъв случай няма да се съберат.

Снимките на „ Полицаите от края на града “ възпламениха тяхната угаснала обич. Но същият сюжет е невероятно да се разиграе още веднъж, разясняват осведомени.

Преди две години Рачков постъпи като холивудска звезда и разгласи обществено раздялата си с Мария. Това й изигра неприятна смешка и приходите й секнаха внезапно. Според оповестените от тях приходи, те са станали по-богати с цели 2 милиона лева, откогато са двойка в живота. Двойката постоянно получаваше предложения за изяви на частни празненства и празненства. Но след раздялата, ползата към русокоската секна.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР