„Ако се влюбиш истински в някоя жена, трябва да държиш

...
„Ако се влюбиш истински в някоя жена, трябва да държиш
Коментари Харесай

Ето го най-ценният любовен съвет, който принцеса Даяна е дала на сина си Уилям

„ Ако се влюбиш същински в някоя жена, би трябвало да държиш на нея и да се грижиш същински за нея. И в случай че имаш шанса да намериш някой, който те обича, тогава би трябвало постоянно да го защитаваш “. Това е споделила приживе лейди Даяна на Уилям. За любовния съвет, който обичаната принцеса дава на сина си, тя споделя в извънредно изявление за Би Би Си, откакто се развежда с принц Чарлз през 1996 година В него тя споделя за живота си като брачна половинка на престолонаследника и за големия напън, на който е подложена в Бъкингамския замък.

В диалога Даяна е до болежка откровена и декларира, че за жал думите й към Уилям за любовта не важат за нея.

В същото изявление принцеса Даяна споделя, че синът й Уилям е приел умерено новината, че тя и татко му Чарлз се разделят, макар че е бил единствено на 10 години.

„ Уилям ме попита какво се случва и мога ли да отговоря на въпросите му. Първото, което ме попита, беше за какво взехме решение да се разделим. Тогава му отговорих: „ В този брак бяхме трима. Натискът на медиите стана доста огромен. Въпреки че към момента обичах татко ти, не можех повече да пребивавам с него под един покрив “, споделя още принцесата на народа.

Лейди Даяна си отива от този свят през 1997 година при трагична злополука в Париж. Приживе тя постоянно е споделяла, че се тормози от това по какъв начин синовете й ще одобряват раздялата й с Чарлз. За страдание обаче гибелта й се оказва доста по-тежка и непреодолима контузия за принц Уилям и принц Хари от развода на родителите им.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР