Ако се стигне до публичен търг за Дунарит“, със сигурност

...
Ако се стигне до публичен търг за Дунарит“, със сигурност
Коментари Харесай

Борисов: Казах на шефа на БНР да оправи безобразието със Силвия Великова, иначе ще му искам оставката

" Ако се стигне до обществен търг за „ Дунарит “, сигурно страната ще го изкупи. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов пред публицисти в Русе. Гарантирам, го на 100 %. Толкова ми омръзнаха аферите към този значим, стратегически и работещ цех, че и от горната страна ще дадем на търга и ще си го купим. Ще бъде на 100 % единствено държавен. Това мога да подсигурявам. Докато съм някакъв и имам някаква власт, това ще стане “, разяснява още министър председателят.

" Новият пристан в Русе ще стане най-красивото място в града. За мост, упорстват от Румъния. Обаче не съм оптимист за това ", сподели Борисов по време на визитата си в града.

" Ще пуснем до Боаза, до пресичането с пътя Русе - Велико Търново. Търговище - Шумен се строи доста интензивно. Ако всяко държавно управление беше правено по една автомагистрала, в този момент нямаше да ме питате. Ние вършим 7 едновременно. В същото време всеки ден се желае ", разяснява той.

" Доволен съм от типа на град Русе. Доволен съм от работата на Пламен Стоилов. Въпреки това няма да го поддържа за нов мандат, тъй като желая да освежа партията. Никой от нас не е женен за поста си. Аз персонално два пъти съм си ходил. Ние имаме идея и се надявам че Стоилов ще стои до мен ", уточни Бойко Борисов.

" В Бяла чисто ново учебно заведение вършим. Майка, Бог да я елементарни, умря. Иначе и през днешния ден щеше да ме стегне. Каквото кажеше - закон е ", показа министър председателят. " Много сте ми значими, образованието е това, което може да ни направи по-силни. И в този момент с новия сектор Мария Габриел може да направи доста за Европа и в частност за България ".

" Вие съществено ли ме питате?! Не единствено, че не е извършен напън от моя страна, ами и направих всичко допустимо... ", съобщи министър председателят на въпрос за водещата на " Преди всички " и дълготраен правосъден кореспондент Силвия Великова, която бе свалена от ефира на БНР.

" Щом научих за свалянето на Силвия Великова, й се обадих персонално. Познавам я от над 20 години. Чух за тази нелепост, която са сътворили. Аз не познавам шефа на БНР и в никакъв случай не съм го виждал, с изключение на, в случай че някъде инцидентно не е заставал до мен. Помолих да му предадат, че въпреки всичко да оправи това безсрамие другояче ще ида в Народното събрание и ще помоля парламентарната ни група да му изиска оставката ", добави Борисов. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР