Ако се пък жалвала, че е гладна, извергът й давал

...
Ако се пък жалвала, че е гладна, извергът й давал
Коментари Харесай

Всеки Хорър Бледнее: Изверг Държи Жена 10 Г. Във Вериги! Храни Я Със Собствените Й Изпражнения!

Ако се пък жалвала, че е гладна, извергът й давал да яде нейните лични изпражнения, защитавани съответно в кофа. За разкош в нейното меню били останалите от трапезата му хранителни боклуци. Насилвал я постоянно, даже когато нещастната жена била бременна със заченатите от него две деца – момченце и момиченце, в този момент надлежно на 9 и 3 годинки.

А с цел да не би инцидентно секс-робинята му да избяга, Алоизио я бил оковал във верига, крепко занитена в забита в циментираната в пода железна скоба.

Ужасът се разиграва в намиращия се в Южна Италия град Катандзаро, споделя всекидневникът " Кориере каузи сера ", представен от " Монитор ". Неговата репортерка Фиоренца Сарцанини споделя по какъв начин преди няколко дни патрул от локални карабинери спрял за рутинна инспекция триколка, карана от 52-годишния Алоизио. Полицаите били потресени от окаяния тип на возеното в нея момченце. Когато те попитали мъжа за какво детето е толкоз едва и мръсно, той нищо не дал отговор, а единствено загледал настрана – държание, което се сторило съмнително на блюстителите на реда. Униформените настояли мъжът да ги заведе в жилището си, а той пък почнал да шикалкави, че нямал непрекъснат дом и че живеел където му падне. След подробно проучване на зоната, от която идвал обаче не след дълго се озовали пред вкопана в земята колиба, построена от тенекии и отпадъчни строителни материали.

" Преди да влязат военизираните служители на реда трябвало да надянат защитни маски – смрадта, идващата от насъбраната вътре безсистемно мебелировка, била страхотна ", написа Сарцанини.

Между бидони със застояла вода, кофи за екскременти и покрито с картон легло, карабинерите разкрили прикованата към скобата в земята румънка. Тя била покрита единствено с едно остаряло одеяло, под него се виждали безчет синини, била мръсна и слаба, а около нея плачело от апетит момиченцето й, облечено само в прокъсано потниче.

Жената въпреки всичко намерила сили да опише на карабинерите, че била гледачка на умрялата брачна половинка на Алоизио, като след нейната гибел той изискал да остане при него, само че тя му отказала. Озверен, той я трансформирал в секс-робиня, принуждавайки я да живее по-лошо от животно към този момент 10 години, без достъп до света отвън бараката, като през последните 12 месеца даже не се била къпала.

А двете си деца родила отново там, измежду бидоните с мръсна вода и кофите за вървене по потребност, без каквато и да било здравна помощ…

Случаят е стихотворец от прокурора Салваторе Курчо, който съобщи пред медиите, че сходен отблъскващ случай не е имал в своята кариера, написа през днешния ден.бг. Той разпореди извергът Салваторе да бъде арестуван за фамилно малтретиране и неведнъж и грубо полово принуждение. Румънката и нейните две дечица са поети от обществените служби.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР