Ако се оплаквате, че имате най-неприятната и досадна работа на

...
Ако се оплаквате, че имате най-неприятната и досадна работа на
Коментари Харесай

Ето кои са най-неприятните професии на света

Ако се оплаквате, че имате най-неприятната и досадна работа на света, то вижте тези специалности:

Шофьор на такси

Да бъдеш водач на такси може да ви наподобява доста приятна работа. Цял ден си на открито, срещаш се с нови хора и слушаш занимателни истории. Но помислете отново. По през целия ден би трябвало да си на открито, даже когато не искаш, да слушаш историите на разнообразни непознати, които няма да срещнеш в никакъв случай повече. С облагата си би трябвало да пълниш резервоара и да ремонтираш амортизиращата се кола. Хората, които се качват в колата ти, са непознати и непредвидими и могат да те въвлекат и слагат в разнообразни обстановки.

Работник в сладкарница за бързо хранене

Представете си, че по през целия ден обслужвате стотици непознати хора, които не правят оценка вашия труд и са изнервени, защото са гладни. И най-после се прибирате в къщи, миришещи на манджи. Добре пристигнали в света на служащите в сладкарниците за бързо хранене. Проучванията сочат че множеството хора, които работят подобен вид работа, нямат за цел да имат дълготрайна кариера там.

Треньор на крокодили

Повечето хора сигурно не биха желали да си сложат главата сред челюстите им. Но тъкмо това е част от работата на треньорите на крокодили. В взаимозависимост от района, в който работят, треньорите на крокодили получават сред 10 и 25 $ на час.

Инспектор на оборски тор

Има и такава работа. Тя сигурно не е доста приятна, само че е доста значима. Инспекторите на оборския тор тестват проби от изпражненията на животните, с цел да се уверят, че в тях няма бактерии и животното е изцяло крепко. Анализът на оборския тор нормално се прави в профилирани за задачата лаборатории.

Техник на портативни тоалетни

Техниците, които почистват портативните тоалетни, в действителност имат доста тежка задача. Като изключим неприятната миризма, има доста механически параметри, които в случай че не бъдат осъществени вярно, можете да бъдете залети със наличието от контейнера на тоалетната.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР