Ако се опитвате да забременеете, има начин да си помогнете

...
Ако се опитвате да забременеете, има начин да си помогнете
Коментари Харесай

Експерти: Ето 2 пози, които помагат за забременяване

Ако се пробвате да забременеете, има метод да си помогнете като вкарате 2 наложителни пози в половия си живот, твърди изследване, направено във френската клиника по фертилност CMC Beau Soleil.
Двете наложителни пози за забременяване са кучешка и мисионерска. Причината е, че при тях проникването е доста надълбоко и главата на пениса доближава отвора на матката, което улеснява придвижването на сперматозоидите.
Лекари са създали скенер на двойка по време на секс в тези две пози, който демонстрира, че тъкмо те са „ най-дълбоките “ и слагат мъжкия член в „ най-изгодна “ позиция за осеменяване. Според доктор Джеймс Голдфарб от клиниката за плодовитост в Кливланд, не би трябвало да се тревожите толкоз доста за позите.
„ Много рядко женската матка е в необикновена позиция, тъй че избрани пози да имат значение. По-скоро гравитацията има значение в тази ситуация. Ако работите за бебе, не би трябвало да се изправяте или да сядате след изпразването на мъжа, с цел да не изтече семенната му течност. Не е нужно да си вдигате краката на високо, както поучават някои трудове. В края на интимния акт останете да полежите за 5-10 минути, което е задоволително сперматозоидите, „ предопределени “ да доближат матката, да приключат своя път “, изясни той пред WebMD.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР