Ако се окаже, че живея незаконно в сегашния си апартамент,

...
Ако се окаже, че живея незаконно в сегашния си апартамент,
Коментари Харесай

Горанов, хитрата сврака – с двата крака. Да си знаеш

Ако се окаже, че пребивавам нелегално в настоящия си апартамент, ще напусна политиката. Това рече Владислав Горанов по една телевизия. Бре, рекоха си някои, туй момче доста самоуверено, бе. Ами в случай че инспекцията излезе…
Няма да излезе нищо друго, с изключение на, че е почтен. Също като другарчето му Пеевски, което сякаш ревизираха лани. Защото:

Горанов знае, че инспекцията на КПКОНПИ е приключила в негова изгода. Докладвал му е шефът на КПКОНПИ, който му е мощно признателен за назначението на една мома на супер служба.

Знае също, че инспекцията и на прокуратурата е приключила в негова изгода. Докладвал му е основният прокурор Сотир Цацаров, тъй като и двамата са под крилото Догано-Пеевско.

Толкова за инспекциите.

Освен това Борисов доста го харесва. Затова го прати, дружно с Томислав Дончев, да парфюмират по малките екрани изпускането в гащите с поправките в Изборния кодекс. И още: Горанов е вид за мястото на Цветан Цветанов. Напоследък той все се разминава с мнението на Първия по тези въпроси, което постоянно е животоопасно. Освен в случай че не удариш пръв… Но чак такава храброст и безстрашие у Цветанов…

Дали обаче на Борисов му минава през мозъка че Горанов е хвърлил око и на неговото място? Да помислим: финансиста има поддръжката на Пеевски и Доган. Алчен е, безпардонен, не му пука за публичното мнение и публичния интерес, има голямо самочувствие и е високомерен. А? И Пеевски като шитне ефендито от Боянския сарай – двамата с Владко поемат страната. Блянове.

Колкото до въпросните инспекции на КПКОНПИ и прокуратурата – нещата са ясни. Не смеят да ги разгласят тъй като се опасяват от публичната реакция. Иначе няма българин, който да не знае, че са осъществени официално. Гарван гарвану око не вади, цитират националната мъдрост някои. Но има и друга: Хитрата сврака – с двата крайници. Или тази: Лакомо дупе... И Горанов знае, че все са евентуални. както знае, че е почнало още едно следствие в Съединени американски щати против неговия другар Пеевски. Много неприятно следствие по линия на финансовото разузнаване. Тия не си поплюват.

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР