Ако се намирате в онзи мечтан за всеки момент, в

...
Ако се намирате в онзи мечтан за всеки момент, в
Коментари Харесай

5 неща, които е хубаво да знаете преди да отидете във Велинград

Ако се намирате в оня желан за всеки миг, в който се чудите коя е съвършената дестинация за вас и вашите близки, посетете уеб страницата на Travo.bg, с цел да се запознаете с най-зашеметяващите предложения , от които напълно умерено можете да се възползвате. Чувствайте се свободни да избирате от огромното многообразие налични ваканции.
Дали поради размера на бюджета ви, или поради родолюбието, което живее у вас, изберете дестинацията ви да се намира в България, то не се отчайвайте – има предложение и за вас. Става въпрос за невероятния Велинград.
ТОП аргументи да посетите Велинград Кое е това, обаче, което може в действителност да ви подбутне към това да изберете вдъхновяващия дребен град? Заповядайте няколко аргументи, които освен ще ви замислят, а най-вероятно изцяло ще ви убедят да почивате в „ СПА столицата на Балканите “!
Причина #1: Чашата Какво да се прави? Невероятно е възприятието, когато човек познава в елементи мястото, на което се намира, даже и то да не е неговото родно.
Велинград е малко градче, само че не е ли в това магията?! И като приказваме за магии, то какво повече му би трябвало на човек – да стискаме крепко ръката на половинката си, да се разхождаме в абсолютния център на Велинград и да зърнем фонтана, който има форма на чаша.
Ако прибавим и щипка звезди, прелестен аромат на топло време, планина и някое късно кафе, правещо се някъде из центъра, то към този момент сте омагьосани. Добре пристигнали на отмора във Велинград!
Причина #2: Клептуза – главен знак на китното градче Става въпрос за един от най-известните знаците на града, към който сте се насочили. Дори и към този момент да не оправдава славата си на " един от най-красивите карстови извори ", въпреки всичко мястото си остава също толкоз чаровно.
За да се ускори мистериозността към него , може да се каже, че е изцяло уместно за първа целувка сред двама влюбени. Ако търсите летни занимания във летен Велинград, то може да обиколите с водни колелета в региона.
Причина #3: Боров парк и Вельова баня Двата топ парка на Велинград – „ Боров парк “ и „ Вельова баня “. Не се тормозете, тук не става въпрос за конкуренция, а за допълнение сред двете места.
Подходящи са освен за разходка и отдих в ранния следобяд със сладолед в ръка . Напълно ще се впишат в деня ви и вечер, когато измежду боровите дръвчета усетите дъха на смолата, като един самобитен портал, пренасящ ви в горското измерение.
Причина #4: Минерални плажове Не, тук не става дума за цаца, бира и картофи – неща, присъщи за един типичен плаж. Въпреки това, мястото е от графата „ Гордости “ за хората от града.
Макар и да е много застроено с частни минерални басейни , градът е запазил и своите публични постройки, които ще можете да употребявате в случай че бюджетът ви не разрешава разхищения.
Може да посетите тези местенца когато и да е, когато пожелаете. Топлата минерална вода дава опция да се отпуснеш в горещата ѝ прегръдка макар минусовите температури.
Причина #5: Места за СПА процедури СПА центрове и санаториуми – да си дойдем на думата. В началото се загатна, че прозвището " СПА столицата на Балканите " не е инцидентно. Още от предишното хората с хронични здравословни проблеми са посещавали центрове за балнеолечение в града и това е пособие за тяхното лекуване.
Днес посетителите могат да се възползват от минералната акватонична вода освен за медицински, само че и за козметични цели и реализиране на цялостен релакс.
Ако към момента не сте се убедили, че магичния Велинград не е вашето място, то нека наличните ценови предложения в Travo.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР